Ко је након укинутог пројекта за литијум тражио мораторијум на тај исти пројекат?!

0
пројекат

Ко је након укинутог пројекта за литијум тражио мораторијум на тај исти пројекат?!

Маните се тога шта неко говори. Дела гледајте, са оба ока отворена и зовите ствари правим именом.

То што је неко декларативно против нечега, рецимо литијума, не значи ништа баш. Видело се на многим примерима, ево сад опет са Ђиласом и Мариником. Ако вам је толико битно шта ко говори, ето и Вучића, он све лепо лаже, бољег нема, а дела не могу бити црња. Али није једини.
Морате мало загребати испод површине и престати да се замлаћујете са тим да могу сви заједно. Могли бисмо да је исти циљ, али није. Да могу сви заједно, сви бисмо били СНС али хвала Богу нисмо.

Није да морате, али ако хоћемо да се сачувамо не може бити места за компромисе, за лажну куртоазију, за прелетаче, за рехабилитацију доказаних лопова, корупционаша, лажова итд.

Превелик је улог за било какав компромис и циле-миле приступ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Осврните се око себе. Погледајте ко форсира причу о руднику и измишља машине и јаме које не постоје, ко док говори о пројекту НАМЕРНО изоставља најпогубнији део који сви стандарди и све технологије свих светова не могу да избришу – токсични отпад од минимум милион и по тона годишње!

Погледајте ко сад улази у борбу, више од годину дана након укинутог пројекта и то они који су све време ћутали и нису ни прстом мрднули да се пројекат укине и рудник не отвори. Зашто, питате ли се некад?

Ко је након укинутог пројекта тражио мораторијум на тај исти пројекат?!

Прочитајте још:  Пентагон планира да ојача залихе кобалта и литијума како би се смањила дугорочна зависност од Кине

Ако будете искрени према себи видећете да причу у јавном простору подгревају управо сви горе описани који тиме директно раде за компанију (свесно или не, небитно је) и сви они који са компанијом сарађују на било који начин, да ли као директно запослени или примаоци донација, ваучера, продавци земље, силни анкетари и испитивачи… Између њих, Вучића, његових посилних и компаније нема разлике. Сви они желе зараду на нашој пропасти. Ако се не пуца, не значи да ниси у рату.

Схватите да су сви они наши непријатељи и да без њих ниједна компанија не би могла да присмрди овде.

Господу шестоколонаше (пошто је пета препуна) не интересује ништа осим њихове личне користи. Узмите за пример сваког ко је продао имање. Узели су свеже наштампане паре и отишли остављајући своје целоживотне пријатеље, комшије и родбину. Ни најмање их није интересовало што своје ближње остављају да се потрују. Интересовало их је само да ту издају наплате.
Не може ту бити милости, нити сме.

Зато, кад вам се укаже на све наведено, немој да мериш на кантар да ли је неко за зеру поштенији или не. Није могуће. Или си поштен или ниси. Човек си или нечовек.

Рудника неће бити јер НЕМА КОМПРОМИСА и нема милости за шестоколонаше, издајнике и капое.

P.S. Једна информација “испод жита” – лобирање за оживљавање “преузели” су Американци (тј. тренутно они се највише залажу, а са њима и Немци што дође на исто), дакле обратите пажњу ко шта говори, ко од чега живи и ко су чији финансијери

Марија Алимпић / Васељенска

Прочитајте још:  Није злато све што сија, нису сви вучићи вукови,али нама је Плива Плива и Хомоље је Хомоље

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *