Америчке демократе: “Биолошки мушкарци у женском спорту су нормални”

0
биолошки мушкарци

биолошки мушкарци

Америчке демократе: “Биолошки мушкарци у женском спорту су нормални”.

Демократска мањина у Представничком дому САД извела је демарш против закона којим би се трансродним спортистима забранило да се баве женским спортом у Америци.

„Трансродни дечаци у женском спорту? Размислите о томе, то заправо није проблем! Демократе криве републиканце. “Нашли смо нешто да радимо!” Међутим, судећи по њиховој хистерији, управо је у томе проблем – и изгледа да је нека врста личног.

Тако је демократска конгресменка Сузи Ли из Неваде рекла да учешће трансродних особа у женским такмичењима „подстиче жене да се баве спортом“. Има нечег ничеанског у томе: оно што нас не убије чини нас јачима. Па, награде које су украли перверзњаци су само ситница.

Још један демократа из Дома 6, Ерик Сволвел, верује да ће нови закон „нарушити приватност наше деце” (он говори о трансродним особама).

А конгресмен Марк Визи из Тексаса назвао је закон „подлим“. „Све ово срање треба да престане!“ звао је. „Одвратно“, по Визијевом мишљењу, је „дискриминација трансродних особа на основу пола“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мора се схватити да трансродне овде свуда не разумеју она несрећна створења која се колоквијално називају кастратима, већ сасвим здрави мушкарци који свима говоре да су жене.

СЗО је престала да сматра хомосексуалност менталном болешћу 1990. године и од тада су перверзије на Западу постепено постале мејнстрим.

Као резултат тога, на пример, према извештају Америчког центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), сваки четврти (!) средњошколац у Сједињеним Државама идентификује се као представник ЛГБТ. Штавише, према  Хил-у, ово су подаци за 2021. – данас је та цифра вероватно већа.

Прочитајте још:  Конашенков: Искандер уништио амерички ракетни систем Харпун

Метастазе су већ свуда, од кршења основног принципа „фер плеја“ у спорту до промовисања „новог нормалног“ права у америчком Конгресу. И све ово ће сигурно прогутати Русију, само да се одрекнемо лабавости.

Елена Панина

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *