НАТО окупација: Данас нас „бране“, а јуче су нам децу убијали

0

НАТО окупација: Данас нас „бране“, а јуче су нам децу убијали.

Прочитајте још:  Гориво у Србији опет поскупело!
Црна Гора је на данашњи дан изгласала улазак у НАТО, а већина људи сматра да тај чин није донио никакве бенефите нашој земљи, већ представља једну од најтамнијих страница у њеној историји.

Борбени авиони НАТО, који су током агресије 1999. године убили хиљаде цивила и затровали територију СРЈ осиромашеним уранијумом, сада господаре и небом Црне Горе. Црна Гора је једина чланица НАТО која је ушла у тај војни савез, а да је претходно била мета његовог бомбардовања.

Прочитајте још:  Шћепановић враћен са Гостуна па се извињавао што је писао да су Срби гов*на којима ће доћи крај: Не мислим то!
Грађани Црне Горе нису имали прилику да на референдуму одлуче да ли желе да буду део тог војног савеза, већ је одлука донета гласовима владајуће партије и њених коалиционих партнера у Скупштини Црне Горе.

Диктаторски режим Мила Ђукановића глорификовао је улазак Црне Горе у НАТО, што је само био наставак политике гажења сопстених грађана. Подсетимо, ни поводом признавања лажне државе Косово није одржан референдум, а бивши премијер Душко Марковић је јавно признао да је осамдесет пет одсто грађана Црне Горе било против те одлуке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ово је горе је него што смо предвидели! Банкари нам спремају трећи светски рат! (ВИДЕО)
Подсетимо, бивши председник Црне Горе Момир Булатовић казао је тада да као „Црногорац овај дан доживљава као веома тужан додајући да је „седница парламента о НАТО чланству победа силе и лажи“.

Шта нам је злочиначка НАТО организација донијела – најбоље говори „модернизација“ војске Црне Горе, пешкири и остале „потрепштине“ које је „великодушно“ савез понудио Црној Гори при првом удару пандемије корона вируса.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *