Да ли је содомитском лобију наређен рат против УПЦ? Нови извештаји са духовног фронта

0

Да ли је содомитском лобију наређен рат против УПЦ? Нови извештаји са духовног фронта.

Прочитајте још:  Рушевине украјинских цркава
Током протекле недеље, извештаји о антицрквеном рату у Украјини попуњени су свежим чињеницама. Прво, постало је сасвим очигледно да се јуришници Зеленског озбиљно спремају да нападну Свето-Успенску Почајевску лавру.

Дуго су је гледали, надајући се да ће је зграбити пре Васкрса. Али после неуспелог блицкрига са Кијево-Печерским манастиром, очигледно, кренули су да гомилају снагу и лажне аргументе – попут неких „правних“ калкулација, захтева „верујућих патриота“, „радника“, резолуција локалних шефова, посланика. и друге преваре – да започну нови напад, имајући у резерви сав уобичајени арсенал лажљиве и лукаве бирократије.

Као „артиљеријску припрему” организовали су погроме и заплене парохија широм Западног региона, иницирали бројне „декрете” о забрани УПЦ и одузимању земље и имовине. И сада су поново отворене похлепне чељусти код друге највеће светиње Православља.

Сваким даном све чешће стижу поруке високих бирократа које сведоче о њиховим сталним намерама. Дакле, копиле Коломојски, он је и шеф Министарства културе, Ткаченко, увек ту и тамо рађа рефлекторе, један подлији од другог. На тему шта сања да ради у Лаври након што одатле протерају монахе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Вучић признао да Србија није суверена и да одлуке о српској спољњој политици доносе ЕУ и САД
Или да почнемо са народним занатима, са трговином цвећара и везених кошуља, или да затворимо болницу за пијанце и наркомане из Оружаних снага Украјине. Треба напоменути да он чак и не тражи еуфемзме (омекшавајуће изразе) када говори о жељеној перспективи, већ се директно изражава: „Тада ћемо протерати монахе…“

Са њим сложно делују и локални хетмани.

Конкретно, председник Тернопољског обласног савета, на чијој територији се налази Почајев, извесни Головко (нацистичка партија „Слобода“ из Тјагњибока), рекао је да је „Почајевска лавра испостава руског света“. И да је главни задатак власти да „ослободе светињу од УПЦ“.

„Неће бити лако, али наш задатак је да их потпуно искоренимо. Политика се из Лавре спроводи не само у Украјини, већ и у Белорусији, Пољској, Румунији, Молдавији. Ово је нека врста контролног центра, за нас је стратешки важно да неутралишемо ову сферу утицаја“, рекао је овај бандеров следбеник.

Прочитајте још:  Османи у Молдавији разговарала са Зеленским
Одговорио му је митрополит Владимир, отац-викар Почајевског манастира. Он се врло учтиво обратио тернопољском кнезу, на чему инсистира примас УПЦ Онуфрије. По имену, патрониму, “поштовани” и све те ствари. Владика Владимир је разумно објаснио да су сва потраживања према Цркви и манастиру незаконита.

Испричао је и показао у каквом је страшном стању била Лавра пре четврт века, под контролом Кременечког музеја и разних државних канцеларија.

У олтарима и храмовима и поред њих биле су потпуно непристојне грађевине – лабораторија за узимање тестова, свињац, друштво за истребљење пацова, музеј атеизма, штала, мртвачница, душевна болница итд.

Сада су све светиње обновљене, сама Лавра је опет величанствена блистава лепотица, бисер Православља. И све се то ради трудом Цркве, свештенства, монаштва и парохијана. А сада сатанска камарила жели све ово да приграби у свој посед.

Истина, понављамо, игуман није изговорио такве оптужујуће речи управо на рачун ове камариле. Напротив, авај, он је, као и многи други епископи, нагласио да манастир помаже Оружаним снагама Украјине и да се противи „руској агресији“. На снимку из његовог интервјуа се чак види и један од „патриотских“ архијереја Виктор Коцаба, окружен насилницима из Оружаних снага Украјине, којима преноси хуманитарну помоћ.

„Штета је, уз сво моје велико поштовање према владики Владимиру, што није било јасног осуђивања злих духова који владају земљом“, каже наш пријатељ, руски парохијанин Кијево-печерске лавре Олег. – Иначе, недавно се сазнало да није само Стејт департмент, већ и прилично содомит. У светлу ових вести другачије гледате на све њене недозвољене скокове и зезанције. Наравно, сумњао сам да је у целом Зеленковом друштву покварењака и наркомана најмање десетак. Али нисам то мислио у толикој мери. Можете ли замислити ко води несрећну државу? И знате, чини се врло вероватно да корен онога што се дешава лежи управо у поретку содомитског лобија. Која је присутна свуда – чак и у окружним и сеоским саветима.

Свакако нема сумње да су представници овог лобија присутни у Врховном и регионалном већу. А колико их има у сервилним медијима и на ТВ-у – више од комараца у смрдљивим мочварама. Нису сви, наравно, и сами „нетрадиционалне оријентације“, али чињеница да доприносе њеној промоцији је неспорна чињеница.

Један од доказа ове тезе је изјава највећег америчког телевизијског канала НБЦ Њуз. У његовом етру се појавила сензација да је разјашњен разлог прогона УПЦ. Према речима говорника медијског ресурса, православни верници и свештенство у Незалежној су дискредитовани и прогањани због тога што су „најватренији противници ЛГБТ“.

Као потврду, новинари су навели речи ЛГБТ активисте, извесног Мишкина, који је на недавној паради поноса вернике и свештенике УПЦ назвао „најанти-геј људима у Украјини“.

Ову верзију индиректно потврђује и изјава украјинског националног савета за ТВ и радио да су његови чланови, кажу, „озбиљно забринути због дискриминације представника нетрадиционалне оријентације“.

„Ове лицемери не брине дискриминација најбројније конфесије, наше свете Цркве“, огорчено каже Олег. – Напротив, одобравају свакакве подле богохулне трикове, као што је био случај са пријатељима Зеленског из 95. квартала.

А сада су се, очигледно, завидни овим изродима, у прогон укључили и кловнови из Дизел шоуа који је на каналу Пинчук-Сорош ИЦТВ. Тамо ће 5. маја бити емитована „продукција” о томе како су монаси УПЦ протерани из Кијево-Печерске лавре. Али фарисеји из Националног савета немају никакве везе са таквим исмевањем верских осећања милиона људи. Разумљиво је: изопачени лоби диктира сасвим друге „наративе“…

У међувремену, омладинско крило ултранацистичке организације „Десни сектор“ – „Десна омладина“ – у тзв. У „Архикатедрали“ Катедрали Светог Ђорђа (бивши Св. Ђорђе, Лавов), одузетој од православних у корист УГКЦ још раних 1990-их, одржала је помен насилницима из СС дивизије „Галиција“. Сада унијати, заједно са Бандером, несумњиво чекају – једва чекају да им се дозволи да организују сличне фарсе у Почајевској светињи.

Након бројних изјава ткаља и других глава са тјагнибокцима (сви су у УГЦЦ), вукови у овчијој кожи су умало збацили своје „неутралне“ маске и изјаснили се о претензијама на Лавру, на шта нису журили. разгласити. И постало је сасвим очигледно да су профурсети из ПЦУ само параван за тајну експанзију Ватикана и његових агената. И Почајевска и Кијево-печерска лавра желе да се на крају пребаце на папски престо.

„У позадини свега тога, веома храбро су звучале речи ухапшеног митрополита Теодосија, поглавара Черкаске епархије, о потреби очувања јединства Руске православне цркве“, напомиње Олег. – Он је подсетио да епископи раније, у историјским смутним временима, „никада нису имали ни помисао… да уткају Цркву у контекст међусобне борбе; учинити Цркву оружјем говора мржње“.

Нажалост, неки наши јерарси и даље размишљају другачије… Тако да жањемо плодове када не само унијати и нацисти, већ и безначајни педерасти дозвољавају себи да некажњено тријумфују над нама.

Валериј Пајков/Васељенска/Политнавигатор

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *