“Делије“ неће навијати и после три дана жалости: Желимо да се никада ништа ни приближно овоме више не деси у нашој земљи

0
делије

Фото: ФК Црвена Звезда

“Делије“ неће навијати и после три дана жалости: Желимо да се никада ништа ни приближно овоме више не деси у нашој земљи.

После трагедије која се догодила у Београду, када је 14-годишњак убио осам ђака и чувара основне школе „Владислав Рибникар“, а потом и масакра у околини Младеновца, навијачи Црвене звезде су у недељу донели нову одлуку, везану за нову утакмицу. 

„Иако је прошла тродневна жалост због трагедија које су се десиле у нашој земљи, где је страдало много невиних људи, а много њих је и повређено, где су се две трагедије спојиле у једну незамисливу, договор навијачке групе Делије Север је да сутра нема навијања на утакмици са Вождовцем.

Прочитајте још:  Трагедија у Словенији: Девојка (20) преминула од тромбозе након вакцинације, из владе најавили прекид употребе вакцине коју је примила
Ако ништа, бар још једном да скренемо пажњу на ове историјске трагедије и да покушамо да својим поступком одамо пошту преминулима и пожелимо да се никада ништа ни приближно овоме више не деси у нашој земљи.

Покушаћемо да од утакмице са Војводином наставимо где смо стали пре ове катастрофе која нас је све задесила“, наводи се у саопштењу „делија“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *