Цвркут дана – tweet of the day: Милош Станић @shorin011

0

Рибникар је школа која има обезбеђење са обе стране зграде и у обе смене. Дете ми иде у ту школу, само није био у тој смени хвала богу. Сви се питају како је могуће да се ово десило. Проблем је у усвајању накарадних вредности са запада.

На родитељском састанку не сме да се помене име онога који направи неки проблем. Лоше ученике не смеју да избаце из школе. Родитељим забрањено да се обраћају ученицима ако постоји проблем. Дакле сви нормални механизми реакције су блокирани и онда се људи чуде како се ово десило.

Иначе деца у основној школи уче како сам ја учио на факултету, толико су преоптерећени. Сваки дан 8 сати у школи, а онда још барем 5 сати домаћих и учења кући. Такмичарски дух између деце доведен до нивоа бесмисла. Ништа другарство, само ко какве оцене има и какве патике носи.

У школи има доста невидљивог и видљивог насиља према слабијима. И нико не може да реагује, ни родитељи, ни школа. Смешни закони и правили су имобилисали друштво. Било је само питање времена када ће неки слаб карактер да покуша да нешто реши на овакав начин. Кукавички, без грама мозга.

Ето када школа и родитељи закажу шта се дешава. Само преписујте законе и везујте себи руке. #ribnikar

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

Прочитајте још:  Цвркут дана – tweet of the day: Misa Vacic 🇷🇸 @MisaVacic

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *