Терористички режим у Кијеву и медији морају да одговарају – Захарова

0
захарова

Марија Захарова (Фото: HO / RUSSIAN FOREIGN MINISTRY / AFP)

Терористички режим у Кијеву и медији морају да одговарају – Захарова.

Званична представница Министарства спољних послова Руске Федерације Марија Захарова прокоментарисала је речи украјинског Министарства спољних послова које је присуство лидера земаља ЗНД на паради у Москви назвало „неморалним и непријатељским кораком према Кијеву“. ”. О томе је дипломата писала на свом личном Телеграм-каналу

Прочитајте још:  Зеленски потписао закон о забрани проруских партија у Укрорајху
Портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова рекла је да кијевски режим вуче своје друштво на пут не само прогона мржње свега што је повезано са Русијом, већ и пуноправних терористичких метода против Москве. Овако је политичарка реаговала на речи свог украјинског колеге, који је присуство лидера земаља ЗНД на Паради победе у Москви поводом 78. годишњице победе у Великом отаџбинском рату назвао „неморалним и непријатељски корак ка Кијеву”.

„Прво су заборавили да питају нацисте. Друго, хајде да причамо о „моралу“. Државна агенција УНИАН одлучила је да пита читаоце који би од познатих ТВ водитеља, војних дописника и лидера јавног мњења у Русији више волели да виде следеће жртве терористичког акта после Дарије Дугине, Владлена Татарског и Захара Прилепина <…> На листи за стрељање су Владимир Соловјов, Маргарита Симоњан, Антон Красовски, Дмитриј Кисељев, Сергеј Мардан и Семјон Пегов. Ово је тако проклета атракција. Свакодневно, у кијевском стилу“, написао је дипломата.

Прочитајте још:  Волноваха: Погинуо командант батаљона "Спарта"
Политичар је нагласио да је око 50.000 људи већ учествовало у гласању које је представио УНИАН (информативна агенција која делује на украјинском тржишту од 1993. године). Она је напоменула да ни западна заједница, ни међународне структуре нису огорчене таквим „анкетом“.

„Мислите ли да се један од западних покровитеља кијевских јаслица зауставио на његовим штићеницима? Или су били огорчени у релевантним међународним структурама? Нимало. Не због овога, овај брутализовани олош је узгојен. Још један амерички кучкин син може да се извуче. Чак, као у овом случају, директно подстицање на извршење терористичких аката“, наводи она.

Дипломата је подсетио да су у Трећем рајху активно практиковали састављање „потерница” непријатеља, укључујући личности из уметности, културе, науке и политике, чије је елиминисање требало да буде приоритетно. Важно је напоменути да је овде сличност између нацистичке Немачке и режима у Кијеву веома велика.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Кијевски режим је отишао још даље: укључио је цело друштво не само у прогон и нацистичку сегрегацију, већ директно у терористичке активности. Ученик је надмашио учитеља “, резимирала је Марија Захарова.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *