Ухапшен мушкарац који је претио да ће убити 100 људи у Београду

0
убити

Man on the chair in Handcuffs. Rear view and Closeup ,Men criminal in handcuffs arrested for crimes. With hands in back,boy prison shackle in the jail violence concept.

Ухапшен мушкарац који је претио да ће убити 100 људи у Београду

На предлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду суд је одредио до 30 дана притвор К.С. осумњиченом да је звао полицију и претио да ће направити већи злочин од К.К. који је у ОШ „Владислав Рибникар“ убио девет и ранио седам људи.

Суд је одредио да се осумњичени смести у одговарајућу здравствену установу и то у Специјалну затворску болницу због сумње да је извршио противправно дело које је у закону одређено као кривично дело изазивање панике и нереда, саопштило је ово тужилаштво.

Сумња се да је осумњичени 6. маја позивао Министарство унутрашњих послова на број 192 и обратио се полицијском службенику речима: „Хоћу само да кажем да ћу направити већи злочин од Косте К“.

Он је, такође путем друштвене мреже ‘Фејсбук*’, објављивао статусе „Направићу масакр какав свет није видео“ и „Мислим да Коста није никакав масакр направио какав ћу ја направити, убићу 100 људи“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *