Одређен притвор оцу осумњиченог за масакр у Младеновцу

1
у Младеновцу

пуцњава у Младеновцу (фото:Принтскрин)

Одређен притвор оцу осумњиченог за масакр у Младеновцу.

Прочитајте још:  У Србији функционише државни нарко картел који производи и диструбира наркотике? (видео)
На предлог Вишег јавног тужилаштва у Смедереву суд је одредио притвор до 30 дана Р.Б. (54) оцу Уроша Б., који је на територији Младеновца и Смедерева убио осам и ранио 12 људи, потврђено је Танјугу у том тужилаштву.
Притвор му је одређен због сумње да ће ометати поступак утицањем на сведоке чије испитивање предстоји у истрази и да ће поновити кривично дело, као и због узнемирења јавности.
Р.Б. је на саслушању негирао извршење кривичног дела.
Тужилаштво га сумњичи за кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја, а ухапшен је у циљу утврђивања чињеница које се односе на порекло оружја којим је његов син починио злочин.
Приликом претреса објеката које користи Р.Б. нађено је неколико стотина метака различитог калибра, барутно пуњење за муницију, по један пиштољ и револвер налик на ватрено оружје, једна ручно прављена направа са могућношћу окидања, као и неколико оптичких нишана и других различитих делова за ватрено оружје.
Урош Б. је 4. маја у вечерњим сатима хицима из аутоматског оружја лишио живота осам особа, и покушао да убије још 12 особа, а док је бежао од полиције прво је украо кола, након чега је наредио таксисти да га вози претећи му бомбом.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=P8LMQ3aqYp0

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *