Шта је дечак убица претраживао на интернету?

0
дечак

Коста К. (13) који је осумњичен за убиство девет и рањавање седам особа у Основној школи “Владислав Рибникар” у среду 3. маја, свакодневно се на интернету информисао о највећим серијским убицама из целог света.

Дечак је, према наводима медија, био “одушевљен” злогласним мексичким нарко-босом Ел Чапом.

– Остали смо у чуду када смо дошли до сазнања да му је свакодневна претрага била о томе ко су најмасовније убице широм света. Како су убијали, шта су користили, ко су им биле жртве…Често је претраживао и Ел Чапа тражећи нове информације о њему – каже извор упућен у истрагу.

Према незваничним информацијама, осумњичени дечак је гледао филмове и серије који су приказивали патњу породица које су изгубиле своје вољене. Масакр је планирао месец дана, на његовом столу су пронађене две цедуљице. На једној је била исцртана мапа школе, а на другој списак имена деце за ликвидацију. На списку је било 16 деце, а сумња се да су се та деца нашла на списку јер су наводно била боља од њега.

Дечак је такође на интернету истраживао Кривични закон Републике Србије. Није показао ни трунку кајања, био је хладан. Тренутно се налази на Клиници за неурологију и психијатрију за децу и омладину. У школу је дошао са два пиштоља и четири Молотовљева коктела које је имао у ранцу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *