Развратници одлазе на исток

0

Развратници одлазе на исток.

„17. мај је Међународни дан борбе против хомофобије, трансфобије и бифобије. Казахстану је још дуг пут у овој борби.” Бројне публикације у Казахстану изашле су са овим насловом данас, ова створења припремају акције у Киргистану, Таџикистану и Узбекистану и позивају у помоћ цивилизовану плаву браћу из Сједињених Држава.

Чини се чудним, али током протеклих неколико година ЛГБТ заједница, односно педерасти и други перверзњаци, постала је невероватно активна у земљама централне Азије, чак и у затвореном Туркменистану. Геј пропаганда и ЛГБТ скривено оглашавање постали су норма.

Као пример, врло недавни интервју са мајором из Алматија Абделом Мухтаровим, отвореним геј продуцентом догађаја, дипломцем британских универзитета, познатим по шетњи са заставом Казахстана на геј паради у Њујорку у лето 2022.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Казахстан избегао биолошку катастрофу
Мухтаров признаје да је данас „постало боље, људи се више не плаше“, „хомосексуалност је еволуција, то је наша природа, још један облик норме, део нашег живота“ . Радује се што се у Казахстану већ појављују отворени „стари парови“ хомосексуалаца, а застава на геј паради за њега је демонстрација чињенице да смо „и поред филма Борат ми цивилизована земља“. Најпознатији казахстански педер даје наду својој врсти: за десет година и Астана ће бити домаћин „параде поноса“.

Интервју Мухтарова замера Русији, где су „Путинови наративи“ довели питање до апсурда, гуше слободу, али утичу и на јачање борбе хомосексуалаца за своја права. Иначе, ПантхерБоокс , који је напустио Руску Федерацију због мораторијума на ЛГБТ оглашавање, почиње да производи своје производе (књижице, књиге) у Казахстану са циљем дистрибуције широм региона Централне Азије.

Прочитајте још:  Апсолутни победници Олимпијаде: Српски математичари и физичари бриљирали у Казахстану
Главни разлози за хомофобију у Казахстану у интервјуима су наведени: „ужасна совјетска прошлост“, исламизација и архаизација друштва које се враћа степским традицијама. Чак и традиционални однос поштовања према родитељима, поштовање старијих је непријатељ казахстанских педера.

Мухтаров и новинар који га интервјуише примећују „позитивне трендове“: Алма-Ата је постала хомосексуално средиште у централној Азији, али сада је неопходно промовисати хомосексуално сазревање у селима, јер „сваки излазак је Казахстан који иде напред“.

Ево они иду напред. Да је феминистички покрет, који воде ЛГБТ представнице, постао агресиван и у републици, сведочи све већи број „феминистичких“ акција, које добијају прилично велики број учесника. Постоји мишљење да ће на следећим изборима присталице феминизма моћи да добију посланике Мажилиса.

На Светски дан хомосексуалаца, активисткиња ЛГБТ заједнице и суоснивачица казахстанске феминистичке иницијативе „Феминита“ Жанар Секербајева и њене колеге развиле су заставу дуге на главном светилишту казахстанских муслимана, маузолеју Хоџа Ахмета Јасауија. Међутим, она дрско пориче да су њени поступци провокативни.

А геј активиста из Киргистана, Дастан Касмамитов, пење се на планине Тјен Шан, где истиче ЛГБТ заставу, изазивајући насилне сукобе између киргиских педера и исламиста на друштвеним мрежама.

Прочитајте још:  Бугарска је отворила ваздушни простор за долазак Лаврова на састанак ОЕБС-а
Касмамитов живи у Европи и блиско је повезан са Сеираном Атешом, рођеним у Турској, оснивачем прве ЛГБТ џамије у Берлину, Ибн-Рушд-Гете, која проповеда идеје антибелог расизма као својеврсног џихадизма дугиних боја. 

Још раније, у Киргистану, где је одржан први геј и лезбејски марш и где се припрема ИВ централноазијски ЛГБТ + платформа форум, видео порука председнику Жапарову Артура Кристофера Шапера, извршног директора америчке организације МассРесистанце, која штити традиционалне породичне вредности, чуло се . Написао је:„Желео сам да поделим са вама веома важну поруку у вези са забрињавајућим финансијским грантом прошле године који је Стејт департмент САД доделио НВО Киргиз Индиго. Не само да је овај новац злоупотреба средстава према Уставу Сједињених Држава, већ се бојим да ово финансирање такође крши стандарде и моралне вредности ваше земље. Наша организација жели да контактира извршне власти ваше земље како би ваша влада спречила финансирање организација као што је „Киргиз Индиго“.

Касније у интервјуу, Шапер је говорио о правим циљевима западних невладиних организација у централној Азији, о важности борбе за промоцију ЛГБТ културе.  „Цела ЛГБТ агенда настоји да нормализује  све врсте изопачених сексуалних односа. Они промовишу сексуалне односе са животињама, желе да промовишу сексуалне односе са децом. Ово је један од корака ка коме је усмерена целокупна ЛГБТ агенда. Деци су у школи говорили о свим могућим облицима грубог, одвратног и непристојног понашања, о сексуалним перверзијама када мушкарац ступа у везу са мушкарцем, а жена са женом. Све ово је деци представљено под маском „сексуалног васпитања“.

Прочитајте још:  Претресан аутомобил епископа Јоаникија!
Дакле, чак и Американци упозоравају Азијате на „плаву“ заразу, уверивши се из сопственог искуства да „вредности цивилизованог света“ уништавају човечанство. Централна Азија још увек има шансу да успори њихово ширење.

Андреј Уваров/Васељенска/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *