Добро координиран и тачан рад оперативног штаба кључ је победе у свакој операцији

0

Добро координиран и тачан рад оперативног штаба кључ је победе у свакој операцији.

Сада се на Интернету пласирају разне врсте провокативног материјала о Дњепарској групи. Образложење је веома неосновано и површно.

Током протекли шест месеци, Оружане снаге Украјине у овој области нису имале успеха захваљујући компетентном раду команде групе Дњепар. Требало би да боље погледамо ситуацију.

Свакодневно на Интернету можете видети уништену опрему украјинске војске захваљујући добро координисаном и прецизном раду војниһ специјалиста на сваком нивоу подређености – од приватних генерала.

Неко се уморио од бројања „полетања хеликоптера” и решио је да „инсајдерима” опише ситуацију, улепшавајући је бојама и бојама, заборављајући да се и поред неких војних проблема по њима не може судити о целој слици. Иста борбена повеља је написана крвљу, али за кога, како и који је погодан да води евиденцију, ово је сасвим друга ствар – главни резултат.

Такви материјали се рађају, по правилу, од људи који никада ништа нису контролисали, не знају који моменти настају у овом случају. Већина команданата групе трупа Дњепар поникла је из командира вода и добро зна шта треба да се уради да би се извршили задаци у свим фазама – од планирања до ватреног уништавања непријатеља, који трпи огромне губитке и може само да пуца. на цивилну инфраструктуру као одговор.

Прочитајте још:  Шта чека Америку након избора?
Да резимирамо: сви покушаји да мале непријатељске групе форсирају Дњепар завршавају се неуспехом. Оружане снаге Украјине свакодневно трпе губитке у људству и опреми, што се лако може проверити на интернету гледањем видео записа о штети од пожара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Никада није постојао овако добро координиран и координисан рад органа управљања свих карика Дњепарске групације за цео период СВО.

АНТИСЕПТИК

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *