Страшнији и профитабилнији од КОВИД-19

0

Страшнији и профитабилнији од КОВИД-19.

У Женеви је 30. маја завршена 76. Светска здравствена скупштина , где је СЗО позвала цео свет да се припреми за смртоносну пандемију гору од КОВИД-19 , рекао је генерални директор СЗО Тедрос Гебрејесус.

Сценарио нове „пандемије“ ће се највероватније заснивати на развоју вежби о њеној организацији – Догађај 201  и Догађај-202 , које финансира Гејтс фондација и спроведене 2019. и 2022. Највероватнија „радна опција“ била би епидемија „мајмунских богиња“, коју су архитекти „нове нормале“ разрадили на сличан начин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Први пацијент од мајмунских богиња (Бразилац који живи у Португалу) појавио се у Европи у мају 2022. године у Минхену на клиници Швабинг (као што је био случај са првим пацијентом са КОВИД-19). Лекар који присуствује је Клеменс Вендтнер (као у случају првог пацијента са корона вирусом. Он је пацијенту урадио посебан ПЦР тест да би се утврдила инфекција „мајмунским богињама“. Опет, као у случају КОВИД-19. У почетку , пацијент се осећао добро, али су након погоршања његовог стања у Европи почели да одобравају лек за оне који су оболели од “мајмунских богиња” …

У јесен 2022. СЗО је пронашла нови енглески назив за “мајмунске богиње”  – Мпок ( Емпокс ).

Прочитајте још:  ОТКРИВЕНА ТАЈНА МИСИЈА ММФ-А И СТО: СВЕТУ ПРЕТИ ГЛОБАЛНА СЕГРЕГАЦИЈА
Поред „мајмунских богиња“, још неколико варијанти нове пандемије „која је направио човек “ и „ много окрутније од Ковид-19 “, коју су најавили , говорећи на Институту Лови у Сиднеју почетком 2023. године , и Бил Гејтс , који већ дуги низ година промовише „депопулацију становништва планете присилном вакцинацијом“ .

У мају је бивши потпредседник компаније Фајзер др Мајк Јердон известио да његове бивше колеге Гејтс, руководство СЗО „ имају план да убију милионе, ако не и милијарде људи “; на овом плану се ради најмање 25 година: „ Ми смо у епицентру највећег злочина у историји. То је глобално. Она је усмерена на контролу, лишавање свих слобода и захтеваће убиство милиона, ако не и милијарди људи. Ово је дуго планирано… Ако прихватите ову тиранију, изгубићете слободу, а можда и живот .” Иста ствар се, према Мајку Јеардон-, дешава у производњи хране: „ Куда ово води? Масовна глад, ратови, миграције. Ево шта се дешава ако се ништа не уради .”

Прочитајте још:  Мајкрософт, Гугл и Боинг донатори за инаугурацију Бајдена
Заиста, подаци о смртности ЦДЦ- а сугеришу да сваке године свака особа вакцинисана са Фајзером и другим „чудесним лековима“ које промовише СЗО постаје све склонија смрти. У ствари, то је споро делујући генетски отров. Штета коју свака доза вакцине нанесе људском здрављу се временом не смањује, већ се повећава. Ако је особа примила 5 доза вакцине, онда је вероватноћа смрти 2022. године 35% већа него у претходној. Ако је примио једну дозу, онда је вероватноћа да умре 2022. 7% већа него годину раније.

Друге студије показују да што је више доза оригиналне Гејтс & Цо вакцине примио прималац, већа је вероватноћа да ће добити КОВИД-19. Другим речима, оригинална вакцина не само да не функционише, већ је заправо антивакцина која оштећује имуни систем.

У јесен 2021. турска ТВ Беиаз приказала је ужасне снимке беба осакаћених вакцинама Фајзер и Модерна : деца са реповима, неколико додатних удова, једним оком или са телом потпуно прекривеним длакама. „ Ово није вакцина. Ово је генетски модификована мутација “, рекли су председник Турске Партије благостања ( Рефах ) Фатих Ербакан и три лекара, показујући фотографске доказе.

Прочитајте још:  У Швајцарској шест умрлих након примања Фајзер вакцине
Годину дана касније, председник фармацеутског одељења Бајера Стефан Олрих званично је признао да су вакцине против КОВИД-19 заправо „ ћелијска и генска терапија ” које се продају под маском вакцина!

Истовремено, неки аналитичари су приметили да се до краја 2022. године појавила стабилна фраза „ изненадна смрт “. Разлози су на површини: масовна вакцинација непознатим супстанцама противно свим стандардима и методама 2020-2022 убија имуни систем огромног броја људи, ковид и карантински терор погоршавају хроничне болести. Већ тада је број „изненада мртвих” широм света премашио милионску границу.

„ Вакцинисани људи сада чине већину смртних случајева од ковида “, према новој анализи, 85% смртних случајева од коронавируса у августу је вакцинисано или ревакцинисано, али „ овај тренд наглашава важност редовне допунске вакцинације “, каже се у поднаслову и главној поруци новембарски (2022) чланак  Вашингтон Пост , цитирајући ЦДЦ (америчка савезна агенција). Ево још карактеристичних вести које сведоче о размерама проблема.

„ Нешто се дешава у Аустралији и то треба објаснити “, рекао је бивши портфолио менаџер БлекРок- а Ед Довд. ” Вишак морталитета од 18% је катастрофа .”

Погребне куће у Норвешкој звоне на узбуну – број умрлих је нагло порастао. Они пријављују огроман пораст смртних случајева од преко 30% током прошле године и кажу да је то било посебно лоше у последњих неколико месеци. „ Нисмо имали овакав раст од када смо почели 1922. године “, каже Ларс Сванхолм, извршни директор погребног предузећа.

„Пандемија“ Ковид-19 је за фармацеутске корпорације и дизајнере „депопулације планете путем присилне вакцинације“ постала поље колосалних резова буџета и невиђено профитабилних гешефтова. Тренутно се у Европи на брзину прикривају њихови трагови. „Данас смо сведоци спаљивања милијарди доза такозваних Ковид-19 вакцина широм света јер оне никоме нису потребне. Било би боље да иһ одмах све спалимо и тако спасимо здравље и животе многиһ људи“, рекао је почетком маја хрватски посланик Мислав Колакушић .

Укупно је уништено око половина од 4,6 милијарди доза, а у блиској будућности, према уговору, стићи ће још 500 милиона доза из Фајзера.

Информација о рекордном смањењу (71 милијарду евра) изашла је у јавност прошле јесени, када је Европско тужилаштво  званично „ потврдило да истражује куповину вакцина против КОВИД-19 у Европској унији “. Уговор је координирала Урсула фон дер Лајен, уз помоћ које је Фајзер погодио баснослован џекпот.

Услови договора да ЕУ купи 4,6 милијарди доза вакцине, неоправдано астрономски износ уговора – 71 милијарду евра – и откривене чињенице о неадекватном истраживању вакцине пре њене масовне употребе у Европи током „пандемије“ разбеснело не само обичне Европљане, већ и чланове Европског парламента . Упркос томе, Урсула фон дер Лајен остаје на свом месту, а о резултатима истраге се готово ништа не чује.

И све то не спречава СЗО и њене шефове да се припреме за превару са новом пандемијом, која би требало да постане страшнија и исплативија од КОВИД-19.

Валериј Илијин/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *