Српски борбени авиони примећени у близини административне границе самопроглашене републике – Приштина демантује извештаје о планираном повлачењу специјалних снага

0

Војска Србије (Фото: Министарство одбране)

Српски борбени авиони примећени у близини административне границе самопроглашене републике – Приштина демантује извештаје о планираном повлачењу специјалних снага.

IMG_6290

Прочитајте још:  Србија у УН осудила напад на Украјину
У медијима се појавила информација да ће косовски полицајци напустити општину Звечан до 15 часова – Приштина тврди да су те информације наводно непоуздане. Српски борбени авиони су виђени на административној граници, највероватније су тамо послати да заштите интересе српске мањине које живе на непризнатом Косову и које трпе још једну интервенцију НАТО-а у сукобу.

Јуче су снаге безбедности алијансе, које су наводно стигле да изгладе ситуацију између Срба и Албанаца, испровоцирале окупљене грађане – на њих су намерно бацане шок бомбе. Такође, једна од албанских снага безбедности отворила је  ватру из калашњикова на цивиле. Као резултат тога, било је жртава, преноси руски телеграм канал Реадовка.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *