Пољски плаћеници у Украјини признали да су учествовали у нападу на Белгородску област

1
плаћеника

плаћеника

Пољски плаћеници у Украјини признали да су учествовали у нападу на Белгородску област.

Прочитајте још:  Да не краду у Украјини. Лукашенко је предложио да се руководству Пољске обезбеди не само огревно дрво, већ и жито
Пољски плаћеници у Украјини саопштили су да су учествовали у нападу на територију Белгородске области.

Према РИА Новостима , многи пољски медији објавили су поруку на свом Телеграм каналу, али је обрисана неколико сати након објављивања.

„Сви нам постављају једно питање, да ли смо учествовали у операцији на територији Белгородске области. Одговор је, наравно, да!” – преноси Телеграм канал Полски Корпус Окотници, који себе назива званичним каналом пољских плаћеника у Украјини.

Прочитајте још:  САД се инфилтрирале са биолабораторијама у постсовјетске земље
Раније је командант батаљона „Крим” рекао да су страни плаћеници , посебно Пољаци и Британци, виђени у редовима украјинске војске у правцу Запорожја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према његовим речима, међу противницима на овом правцу су националистички батаљони, јуришне, десантне бригаде, укључујући и десантне.

Руско Министарство спољних послова је, након што је позвало отправника послова Пољске у Русији Јацека Шчљадевског, саопштило да се Варшава својевољно претвара у одскочну даску за упумпавање оружја кијевском режиму и слање пољских плаћеника у Украјину.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *