Отказан концерт српског православног рок бенда из Никшића – ВИЗАНТ

0

Отказан концерт српског православног рок бенда из Никшића – ВИЗАНТ

У 21. веку у сред Србије доживели смо да не смемо да певамо о Космету, Републици Српској, Црној Гори, српским херојима, православљу…

Синоћ је власник клуба у Земунској хали “Пинки” под именом “Фест, отказао концерт српског бенда ВИЗАНТ из Никшића. Изговор му је био да му је полиција рекла да је концерт високог ризика, али полиција није забранила концерт.

Бранко Лужник, власник клуба “Фест” је пре самог концерта, упозорио певача бенда да не пева “оне његове песме”. Под тим песмама је мислио да не пева о Црној Гори, Космету, Србији, Републици Српској…Поставља се питање, зашто је уопште дозволио да бенд изнајми клуб за концерт, уколико има антисрпске ставове? Које је националности уопште Бранко Лужник?

Концерт је отказан, људи који су дошли из Бањалуке,Крагујевца,Ниша и осталих српских градова су морали да се врате кући.
Напоменули би само да су дан пре концерта, непозната лица, исписала графите мржње против бенда Визант. У питању је екстремна комунистичка организација, која се бави уништавањем патриотских графита по Београду. Међу којима је и графит светог патријарха Павла.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Упркос свему ВИЗАНТ ће одржати концерт у Београду пре или касније, а српским непријатељима поручујемо -До године у Призрену!

Извор: Фејсбук

БОНУС ВИДЕО

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *