Калабухов: Само суверена и независна политика, борба против неоколонијализма и доминације Запада, могу осигурати остварење руских националних интереса

0
калабухов

калабухов(фото:НСПМ)

Калабухов: Само суверена и независна политика, борба против неоколонијализма и доминације Запада, могу осигурати остварење руских националних интереса.

Прочитајте још:  СТАВ И ТО СРПСКИ: Друга Србија и Милојко против Србије!
 Амбасадор Русије у БиХ Игор Калабухов изразио је уверење да само суверена и независна политика, борба против неоколонијализма и доминације Запада могу осигурати остварење руских националних интереса.

“Упркос опакој кампањи дезинформација од наших противника, знамо да огроман број обичних људи разуме смисао и циљеве политике Москве. И данас, на Дан Русије, желим да им изразим искрену захвалност за солидарност и добре жеље”, истакао је Калабухов у ауторском тексту за Глас Српске.

Калабухов је напоменуо да време промена захтева нову врсту размишљања, креативну анализу ситуације и перспектива њеног развоја, те да је управо тај приступ у основи концепта спољне политике Руске Федерације, који је недавно одобрио председник Владимир Путин.

Руски амбасадор наводи да статистика потврђује отпорност економске ситуације у Русији на спољне шокове и доказује њену способност да се развија, без обзира на глобалне околности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Вежбе Србије и НАТО-а повезане са жељом Београда да се интегрише са Западом
Он је истакао да су заштићени грађани Русије, сачувана радна места, спречена несташица на домаћем тржишту, те започето структурно преобликовање целокупне националне економије, што већ даје приметне позитивне резултате.

“Неугледни покушаји Запада да одржи власт и монопол на светском тржишту само су ујединили руски народ, помогли нам да досегнемо нови ниво економије и социјалне сигурности”, нагласио је Калабухов.

НСПМ/РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *