На протестима у Србији учествују снајперисти из БиХ

0
муслимански екстремиста

муслимански екстремиста (фото:Принтскрин)

На протестима у Србији учествују снајперисти из БиХ.

Прочитајте још:  Грађани без грејања: Појединачни проблем или системска грешка?
На протестима „Србија против насиља“ учествовао је и Феђа Штукан, бивши ученик муџахедина и снајпериста у Сарајеву, који је замерио опозиционим лидерима што нису агресивнији према властима Републике Србије.

„Ја, лично, бих неке ствари радио пуно субверзивније. Инсистирао бих на достојанству, али не на свему осталом. Једина ствар која може да покрене њих тамо је страх. Ако они виде да је то увек све тако мирно и лагано, једноставно неће обраћати пажњу. Морају се држати у страху“, рекао је Штукан и додао да народ није излазио са паролама када су Немци дошли наоружани, него су се морали организовати мало озбиљније.

Прочитајте још:  Мариникина лажна Лаура извисила за подршку колега
Изјава Феђе Штукана изазвала је бројне осуде како из Србије, тако и из Републике Српске. Председник Народне скупштине Републике Српске и лидер Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је да су припадници српске опозиције „сами себе дискредитовали“.

„Опозиција у Србији, највећа демократска права у Европи, политичке слободе говора и деловања са великим бројем антивладиних телевизија и портале те претњама смрти председнику Републике Србије, назива насиљем злоупотребљавајући страшну трагедију“, написао је Стевандић на друштвеним мрежама, запитавши се, притом, да ли обрнут случај био демократија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„На скуповима им учествују бх. снајперисти типа Штукана! О борби за права и слободу свог народа на Косову и Српској да не причамо“, навео је Стевандић.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *