Куртијеви терористи забранили улазак робе из Србије

0
курти, сану

Аљбин Курти www.globallookpress.com © Andreas Gora

Куртијеви терористи забранили улазак робе из Србије.

Прочитајте још:  Народна банка Србије подигла кључну каматну стопу на 5,75 одсто
Данас су три припадника шипрарских терориста ухапшена од стране српских органа, и за сада то је једина информација око које се две стране слажу.

Прочитајте још:  Поново се на случају "храбре тужитељке" окупљају политичке снаге, предвођене Соњом Бисерко, које су разарале српски национални корпус више од тридесет година!
Док Београд тврди да су “полицајци” ухапшени јер су ушли на територију централне Србије, односно Рашке области, Приштина тврди да су они „киднаповани“ у општини Лепосавић.

Непосредна вест након тога јесте то да се Куртијев министар унутрашњих послова запутио у село Баре, за које тврди да је место „отмице“ терориста, а због јучерашњег хапшења М.М.

Прочитајте још:  МИП Србије изразио спремност за сарадњу са САД
Такође, у међувремену, шиптарски медији као хитну вест јављају и да је сепаратистичка влада одлучила да забрани сваки улазак српске робе на Космет.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Српска опозиција напала председника Вучића у интересу САД
Званичних потврда за ову вест још увек нема.

Али како нам читаоци јављају са терена, који су данас поподне прешли Јариње, има промене на овом прелазу.

Пре свега врши се детаљна контрола сваког аутомобила, која траје око 10 минута.

„Не могу да се пожалим на понашање, били су коректни, али су нас све извели из аутомобила, и претресли све ствари“, посведочио је за наш портал један становник Лепосавића који се са супругом и двоје деце враћао из централне Србије.

Такође, путници су приметили комешање међу возачима камиона, односно теретног саобраћаја, те да су чули од самих возача, али и припадника српског МУП-а на прелазу да се неће дозволити прелазак камиона који превозе српску робу.

Наш читалац је такође видео данас касно поподе када су се два камиона која су била скоро на самом прелазу, како је казао, окренула у рикверц.

Наглашавамо да ниједна од ових вести у вези са слањем робе није званично – нити потврђена, нити коментарисана од стране званичника било из Београда или из Приштине.

КосСев

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *