ЈЕДВА ДОЧЕКАО ДА РАДИ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Тројицу ухапшених шиптарских терориста заступа Чедомир Стојковић

0

Чедомир Стојковић (Фото: Васељенска)

Како портал Васељенска сазнаје тројица ухапшених шиптарских терориста , Р.З., Б.С. и М. С. налазе се у Kраљеву. 

“У току је њихово саслушање пред Вишим јавним тужиоцем у Kраљеву. Након овога Виши јавни тужилац у Kраљеву ће одлучити да ли ће предложити притвор, а потом ће судија одлучити да ли ће одредити притвор у трајању од 30 дана”, навео је Стојковић на Твитеру.

Како се наводи на сајту РТК Стојковић је наведен као њихов заступник, што није случајно будући да се Стојковић на сваком кораку труди да покаже лојалност шиптарским сепаратистима а против српских националних интереса.

Он тврди да правосудни органи Србије одлуку мора да донесу до 12.30 часова, када истиче 48 сати полицијског задржавања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Чедомир Стојковић наводи да на основу Бриселског споразума Србија третира шиптарску параполицију као легалну оружану снагу.

“Зато уколико је припадник те полиције затечен са оружјем на територији Србије без кршења осталих закона, он не може бити ухапшен, јер је његов статус за Србију једнако легалан као и статус полиције Републике Србије. Ако Србија поступа супротно, то значи да крши Бриселски споразум. А Србија управо поступа супротно”, каже адвокат Стојковић који је једва дочекао неку акцију против Србије.

Стојковић је недавно на свом профилу објавио низ глупости па и то како је нормално да “погранична полиција залута” и попут Наташе Кандић тражио да се под хитно пусте на слободу тројица “полицајаца”.

Прочитајте још:  Док најављују казне за оне који славе, Божо Врећо одржао концерт у Комбанк дворани!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *