Да ли ће ико чути вапај Срба са Косова и Метохије: И данас протести широм Севера

0

Један од протеста у Звечану (Фото: Весна Веизовић)

У градовима на северу Косова и Метохије данас ће бити одржано више протестних скупова због отимања Срба од стране шиптарских терориста  током протекле недеље.

Због хапшења Милуна Миленковића Лунета, тренера Кик бокс клуба у Косовској Митровици у центру овог града данас у 13 сати биће одржана протестна шетња, а сат раније на платоу код Техничке школе и отворени тренинг спортиста, чланова овог клуба. И у Лепосавићу, у 12 сати, на тргу код општине биће одржан протестни скуп због хапшења Далибора Спасића и Немање Влашковића који су приведени због наводних напада на новинаре прошле недеље.

Влашковићу је Основни суд у Северној Митровици одредио притвор до 30 дана иако је његов бранилац, адвокат Предраг Миљковић суду доставио фотографије и снимак на коме се види, тврди адвокат, да Влашковић ни на који начин није извршио дело које му се ставља на терет.

Џељаљ Свечља објавио је фотографију особе са капуљачом и тамним наочарима за коју тврди да је ухапшени Влашковић и да је учествовао у нападу на новинаре у Лепосавићу, 29. маја.

Међутим, на друштвеним мрежама појавиле су се фотографије на којима се види да Влашковић стоји у маси, али неколико метара иза особе са капуљачом коју је Свечља заокружио и навео да се ради о Влашковићу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *