Протести против насиља или Друга Србија трчи почасни круг

0
београду, српске, круга

Протести у Београду (Фото: Весна Веизовић)

Друга Србија је збир свих наших пораза, страдања и непочинстава. То је метадруштвени појам изнад власти и опозиције, изнад класних подела и економских разлика. Друга Србија је оваплоћење зла у друштвеном конструкту борбе квазиелита.

Оптерећеност доласком на власт појединих квазиелитиста, малограђаниста, урбаних комплексаша, другосрбијанаца, посткомуниста и локалних еврослинаваца, поприма патолошке размере. А корен је увек у детињству. Навикли су да им мама и тата, деда и баба комунисти дају све, да се питају за све и авај да одлучују о свему, са позиција власти. Овај пут им је неко узео звечку, тј. власт, па они инфантилно праве драму и дижу атмосферу у друштву већ годинама, само бирајући повод када ће успавани нагон за влашћу прећи у колективну хистерију.

Јахачи Повленске магле или Другосрбијанци ваљевског краја, махом неостварени у својим професијама а знају све о свему, махом оскудног образовања а одвише циничног паметовања, махом упитног карактера а одвише делатни као моралне судије, представљају посебну врсту пошасти нашег друштва и врло су гласни кад су вајни протести против насиља у питању. Они најуспешнији Другосрбијанци су већ одавно на високим позицијама у друштву, без обзира ко је на власти, они само шаљу поруке подршке, без учешћа у шетњама са своје надмене философске дистанце.

Другосрбијанци су врста која успешно успева у Србији од 1945. године, која и данас седи у очевим крвавим фотељама, станује у отетим кућама предратне елите, јер су им дедови и очеви побили и протерали ону истински грађанску и елитну половину Србије, како би дошли на власт. 90их је та врста еволуирала у демократе и ново демократе, финансиране и логистиковане од САД, Немачке и Енглеске, како би срушили злог диктатора Милошевића. Занимљиво да је Слоба до 1998. године био “добри диктатор” подржаван од Америке. 05. октобар као да није био довољна лекција из глупости српском народу.

Прочитајте још:  Бугарска влада подноси оставку због протеста?! (Видео)

Данас су то прозападна опозиција, амерички НВО, разне Жене у црном, Јукоми, Хелсиншки одбори, Центри за културну деконтаминацију, Крени промени, Чеде, Чанкови, Драшковићи, професори појединих факултета, припадници масонских и ротари ложа и подложа. У другом реду су амерички медији Н1, ТВ Нова (Пинк – чији је власник члан Трилатералне комисије а 90их члан комунистичке партије ЈУЛ), новине и недељници НИН, Време, Данас, новинари који форсирају антисрпски наратив, поједини уметници аутошовинисти, агенда геј лобија и др.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И сад су сви они здушно против насиља?
Лепо је што имамо друштвено освешћене суграђане.

Другосрбијанци су открили топлу воду овим диригованим протестима, или пре ће бити да су искористили причу за своје политичке планове. (До скора је то била борба за екологију, коју ето само они имају ексклузивитет да воде.) Као да се питање насиља решава на улици а не у институцијама, бар су се они залагали за институције. Сад ће рећи неко крива је ова власт за урушавање институција. Али да ли су криви и они који деценијама контролишу све у Србији? А шта ћемо са тим што ми, обични грађани Србије, трпимо ваше насиље и насиље ваших црвених комесара од 1945. и глобалистичких комесара од 2000. до данас како институционално тако и ванинституционално?

Да ли је ико од вас организатора протеста из Демократске странке и побачаја Демократске Странке – Ђиласовог ССП и његовог деривата Ваљевског покрета отпора, Еколошког устанка, Зелено левих, Покрета слободних грађана и других душебрижника, икад указивао, протестовао, помагао нашем народу на Косову и Метохији или се залажете за независно Косово? Где је крај вашег лицемерја и где је протест против насиља, када су Срби са севера Косова и Метохије, најдискриминисанији етнос на целом свету, а ви ћутите? Народ који у 2023. години живи у гету, кога у овом часу тероришу Куртијеви специјалци и КФОР, кога хапсе, пребијају, застрашују, кога су деценијама убијали, протеривали, палили и уништавали, а ви ћутите на то, а борци сте против насиља. Да ли вам газде и финансијери не дозвољавају да ту тему покренете? Требало би бар срам да вас буде, кад образе већ одавно немате.

Прочитајте још:  Сарадници ЦИА починили ужасне злочине над децом

Да ли је ико од вас организатора протеста у Ваљеву протестовао кад је спровођено насиље над културним спомеником и немањићком задужбином Ваљевском Грачаницом која је потопљена 2016. године? Тад нисте били “згрожени и констернирани”. Нити вам је сметао примитивизам и варварство какво Србија не памти. Нити сте тад устали у одбрану “институција, културе, правде, истине, наше деце”? Ко је лицемеран овде ПИНК и Хепи, или ви, лажни борци за слободу и правду?

А шта ћемо са насиљем над спомен комплексом војне касарне Кадињача која је срушена у Ваљеву? Ни тад нисте били констернирани? Није било писама подршке од просвећених суграђана из Јужне Америке, САД, Канаде?

Шта ћемо са више хиљада убијених суграђана на Петом пуку од стране ваших очева, ујака, стричева и дедова са сатанистичком звездом на челу? Шта ћемо са 2400 убијених у Маљевачким јаругама код Мионице? Више десетина убијених у Забрдичким јамама? То није насиље, него револуционарна правда? Ниједан од вас, душебрижника, ни реч није рекао о овим темама и зато ћутите и сад. Ако мрву морала имате.

Сад кад је Србија завијена у црно, кад су дани жалости, када је велики петак, вампири из другосрбијанске мочваре, организатори из мрачних ложа, плаћеници са ТВ екрана, доносе лажну наду у боље сутра или најпре гурају наше друштво у још веће безумље, зарад глупаве политичке борбе власти и опозиције, какве представе гледамо пуних 30 година. Нажалост, наш народ који је жељан промена, који жели боље сутра, који је уплашен, узнемирен, озлојеђен, опет је грубо злоупотребљен као и 05.октобра. Креатори отвореног друштва итекако знају како манипулисати масама. И сам сам био учесник више протеста против сваке власти, то уопште није спорно, споран је тренутак, повод и одсуство саосећајне тишине. Па они ниједном не поменуше убијену децу и њихове породице на протестима, него само одавно излизане пароле.

Прочитајте још:  Писмо Александру Вучићу: Да ли то УН клизе у фашикратију?

Да ли је то Кристофер Хил или тата Сорош дао “амин” да у исто време кад су се безбедносно сумњиви масакри десили да и они крену у своју политички борбу и освајање власти, и да баш тад и Курти испољи свој фашистички “drang nach norden Kosowo”?

Не воле они Србију, нити су забринути за њу, још мање за српски народ, мир, безбедност и сигурност, они су само корисне слуге глобалистичке хоботнице која видно крвари и одумире. Они су само онај самртни ропац и трзај пипка који вишедеценијски стеже и гуши Србију. Ослобођење Србије ће прво кренути од НАТО сатрапа, а Сунце правде већ полако просијава са Истока. А ви то одлично знате. Или ако не знате, чућете ускоро. Все будет хорошо!

Зато шетајте још мало, здраво је, треба се некако и потрошити време, ево можете и да радикализујете протесте па да прошетате дужом трасом, као ови у Београду што планирају, па рецимо до Диваца, Лајковца па до Куће цвећа или до амбасаде САД. Или ближе је до споменика Стевана Филиповића, који “није био насилник” по вашем мишљењу, иако је убијао српске сељаке иако је учествовао у убиству председника месне заједнице Дивци Веселина Петровића. Па после продужите до Повлена. Како вам драго, избор је повећи. До сад сте газили овај народ својим скупим ципелама, а сада прошетајте почасни круг на сметлиште историје, где је и место антисрпским и антихришћанским идејама, чије смо жртве сви ми, већ 80 дугих година.

Адв. Стефановић Стефан / Васељенска

БОНУС ВИДЕО

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *