Војин Грубач:Илузије „сватова“ партија мањинских народа

0

(фото:ИН4С)

Војин Грубач:Илузије „сватова“ партија мањинских народа.

Шефови партија мањинских народа су ове изборе, за дивно чудо, доживјели као своју „побједу“, углас тврдећи да су „незаобилазни фактор“ у формирању будуће Владе.

Тако се позиционирају, јер су сигурни у подршку амбасада и толико увјерени да су им „апетити нарасли“ па не скривају жељу да у Владу уђу скупа са ДПС-ом!?

Да на силу врате у орбиту политичке покојнике!

На страну то што их „краси“ распојасаност, која није прихватљива форма политичког ангажмана за било коју озбиљну партију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Они својим неконструктивним и уцјењивачким дјеловањем наносе крупну штету Покрету Европа сад у процесу конституисања Владе.

Умјесто да ПЕС и будућег премијера Спајића отворено подрже у преобликовању економије, дају обећања да ће Владу безусловно подупирати у реформама, што је био кључ за успјех и важну благонаклоност јавности, након њихових екстремних излета постаје очито да „лидере“ партија мањина не интересује нити економија, нити политичка стабилност државе.

У таквој ситуацији, политичка реалност, изражена кроз отворени протест, гњев и бунт грађана, говори да партије мањина све више постају сувишан, непотребан, а може се рећи и непожељан фактор у формирању нове власти.

По распојасаности се највише истиче Адријан Вуксановић, шеф минорне Хрватске грађанске иницијативе, који очито мисли да зец може бити краљ џунгла!?

Наиме, он свакодневно истреса своје екстремистичке политичке вашке у медијске просторе, што је резултирало да је од доминирајуће јавности Црне Горе већ добио црвени картон.

А то значи, ко га узме у Владу тај прави себи немјерљиву штету, која би се појачавала са сваким испадом који би сигурно правио овај „прснути лик“ уколико би се обрео у њој.

По свему судећи, ако се по јутру дан познаје, циљ шефова партија мањинских народа је очит.

Прочитајте још:  ПОТВРЂЕНО НАШЕ ИЗВЕШТАВАЊЕ! УХАПШЕН УБОВИЋ, НЕКА СЕ ПРИПРЕМИ БЕЋИРОВИЋ
А он је, улазак у Владу да би је љуљали својим неконтролисаним политичким екстремизмима, исцрпљивали меркантилношћу и непотизмом, али и радили све да се економски програм Владе уруши, обори рејтинг ПЕС-а и на концу десе нови пријевремени избори.

И све то, вјерујући да ће на тим изборима са ДПС-ом опет обновити стари систем политичког сатанизма који је оборен 2020. године а који се сада налази у хладној политичкој гробници.

Укратко, жеље и процјене су им провидне и нереалне, јер се точак историје не може вратити уназад.

Зато би боље било да мијењају програме и реторику ако мисле ући и потрајати у власти, јер сада сличе екстремистичком крилу ДПС-а којег нико у Влади неће трпјети, уколико се у њој нађу из разноразних разлога.

Никад више у градовима Црне Горе гдје је већ изгубио локалне изборе, њихов „вољени ДПС“ никад више неће владата већ ће се лагано топити и закономјерно отићи на тужне маргине. Ту му помоћи не могу.

Јер, правило је прецизно: уколико не владаш многим градовима Црне Горе, прије свега кључним: Подгорицом и Никшићем, не можеш владати Црном Гором и врло тешко можеш бити пожељан у Влади.

Све остало су илузије чудних политичких сватова партија мањинских народа, који су умислили да могу кројити судбину државе из својих смијешних „бусија“ које одишу неадекватношћу..

Прочитајте још:  Синиша Ногић Јевтић ухапшен јер је на свом Фејсбук профилу написао да је Вучић говно?!
Зато је неопходно да ослушкују јавност да не би политички пропали, послије и попут ДПС-а и дијела његових сателита.

Јер, јаче је село од сватова, јелте? Чудно „кићених“…

Војин Грубач/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *