Мештани Остружнице апелују на надлежне: Шаљу нам кршеве од аутобуса, возачи непријатни и намерно касне

0

(Фото: Васељенска)

Мештани Остружнице већ годинама имају проблем са превозом на линији 91.  Поред тога што су аутобуси који саобраћају на овој линији “крш” како наводе мештани, аутобуси касне а возачи су до те мере непријатни да се свађају са путницима.

“Свакодневно линија 91 ујутру касни. Уместо у 5 сати када треба да крене, креће доста касније или уопште не иде. Много људи иде на посао у друге београдске општине али због проблема са превозом ми каснимо”, наводи један од мештана Остружнице.

“Недавно смо имају јако непријатну ситуацију. Возач нас је избацио на раскрсници у Железнику, наводно не може даље. Такође, скоро возач пријатељу није хтео да стане на редовном стајалишту “Код шећерца” . А када стану на станицу намерно не отварају сва врата, већ само прва, ” каже један од путника и наводи да су мештани толико бесни да ће ускоро морати неешто да предузму.

 

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *