Сале Коларевић: УЛТРА-ТОТАЛИТАРИЗАМ У ЗЕЛЕНОЈ БОЈИ

0

УЛТРА-ТОТАЛИТАРИЗАМ У ЗЕЛЕНОЈ БОЈИ

Кажу да једна ласта сваки дан поједе хиљаду комараца и мува, да један шишмиш за ноћ поједе хиљаду инсеката.

Где су данас ласте и шишмиши ?

Запрашивање комараца онако како се то најчешће ради даје резултата да су комарци из године у годину све отпорнији на инсектициде. Борба против комараца имала би далеко већи учинак ако би се комарци третирали само док су у фази ларве. Ларвицидан третман комараца обавља се биолошким и хемијским путем. Биолошки начин је драстично скупљи од хемијског – тврде стручњаци. Узимајући у обзир велики профит који корпорације остварују производњом инсектицида, јасно је чији то стручњаци на меин-стрим медијима „стручно” фаворизују хемијски модел.

И поред очигледно позитивнх страна биолошког начина третирања комараца у односу на хемијски, биолошки се модел занемарује и константно се форсира штетан хемијски модел. Тим више што су пчеле у непрестаном изумирању, а сваке године нам се догоди трагедија са великим помором пчела у неком крају где су прскали комарце из ваздуха а без претходног обавештења пчелара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Комарци се сваке године сузбијају а све их је више и све су отпорнији. Пчеле су, као, заштићена врста а све су више пред изумирањем.

Дакле, хемијско запрашивање комараца очито даје више штете него користи, ако је уопште има. Када би људи били свесни колико смо затровани свом хемијом из ваздуха, земље, воде, хране и медикамената, те колико то оставља катастрофалне последице по људско здравље, сами би се организовали (без да их неко јавно позове) и излазили на масовне протесте. Али протести из разлога масовног, дугогодишњег, перманентног ТРОВАЊА људи и свег живог на Земљи.

Прочитајте још:  Амерички војно-индустријски комплекс није барон Минхаузен – он се не може извући из кризне мочваре

Конопља би са својом биомасом решила добар део питања око загађења планете. Конопљино биогориво и биоразградива пластика од прерађене стабљике Конопље потпуно би неутралисали причу око такозване потребе за декарбонизацијом планете и сузбијањем сточног фонда. Инсекте би и даље могли само птице и шишмиши да једу, а не људи чији пробавни систем уопште није предвиђен за то. Потребе за производњом синтетичког меса исто не би било, семе Конопље је ионако најбољи извор висококвалитетних протеина и једино оно садржи у себи све потребне аминокиселине из природе.

Е сад, опет залазимо у исти ћорсокак… како би светска еугеника могла да маневрише без мас-медијске потпоре у вези „спашавања планете од човека као њеног загађивача”? Како би се иначе могла човечанству наметнути глобална карбонска валута као средство дисциплиновања и контроле?

Узгој Конопље искључује потребу за агрохемијом јер ту биљку, осим скакаваца, не нападају инсекти. Када би се Конопља потпуно ослободила и њен узгој знатно омасовио у свету, производња пестицида, хербицида и других биоцида нашла би се наједном егзистенцијално угроженом. И опет долазимо до грандиозног профитерства трансглобалних корпорација као највећег и, уистину јединог загађивача планете.

Идеологија екологизма представља више полугу за систем глобалне власти од стране светске еугенике, него што има икакве везе са екологијом. Оно је саставни део тзв. Зелене агенде, која је у склопу UN Агенде 2030. 

Медијски експонирани еколози у нашој земљи, што позивају народ на бесциљне шетње и блокаде саобраћајница, где су да позову народ да изађе због беспоштедног тровања, због очигледног екоцида, демоцида и хомицида? Где су ти еколози да заговарају потпуну декриминализацију Конопље као најеколошкије биљке и јединог деконтаминатора све више контаминираног тла !?

Прочитајте још:  Еколошки идиотизам

Мада је и сувишно очекивати од пијаних еколога да се залажу за слободу Конопље кад алкохол и лековити деривати Канабиса (Конопље) никада не иду заједно. Човек може пијан као летва да гостује, или чак да води ТВ емисију ; осим подсмеха његово јавно пијанство ће ретко ко да осуди. Међутим кад на улици видите „надуваног” конзумента лековитим опијатним екстрактом биљке који не изазива никакву зависност, е онда је то права саблазан и за сваку осуду, јер он је „надуван”.

Наша земља је логор, уједно и гасна комора. А наш народ … у хроничном, окошталом незнању, укорењених предрасуда и ускраћених слобода.

Свеубоги  Сале Коларевић   / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *