Територија Украјине је одавно под спољном контролом ЦИА – Захарова

2
захарова, срба

Марија Захарова (MFA Russia)

Територија Украјине је одавно под спољном контролом ЦИА – Захарова.

Званична представница Министарства спољних послова Руске Федерације Марија Захарова тврди да све што се дешава на територији Украјине контролишу Централна обавештајна агенција (ЦИА) и друге обавештајне агенције САД.

Захарова тврди да је украјински председник Володимир Зеленски недавно једном америчком телевизијском каналу рекао да режим у Кијеву нема тајни од ЦИА. Она тврди да то сугерише да све што се дешава на територији Украјине контролишу ЦИА и друге америчке обавештајне агенције.

Дипломата наглашава да је земља дуго била под спољном контролом. Ништа није остало од њеног суверенитета и независности. Она појашњава да сада Зеленски има мисију да се брзо обрачуна са украјинским народом. Политичар сматра да му је такав циљ дат. У овом случају, потпуно је разумљиво зашто Кијев нема никакве тајне од страних обавештајних агенција.

„Иначе, симболично је да је 4. јула, на дан државног празника Сједињених Држава, монументална скулптура Отаџбине у Кијеву. Основала га је совјетска влада 9. маја 1981. године у част ослобођења главног града Украјине и Украјинске ССР од нацистичких освајача. Дакле, ова скулптура је истакнута бојама америчке заставе. Овако је сада домовина“, рекла је она.

Прочитајте још:  Г7: Земље Западног Балкана да уведу санкције Русији
Истовремено, званични представник руског МИП-а сматра да постоји још једна хипотеза. Она појашњава да су у Украјини на делу били псеудоисторичари, који су развијали различита мишљења како би подстакли неонацистичка осећања међу својим грађанима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Један од ових концепата, који је развио украјински „научник“ Дабин, био је да је Колумбо нико други него родом из Украјине. И није важно шта документи говоре о нечем другом, није важно што Украјина тада није постојала. Националистима то ништа не значи. Такође је етикетиран као проукрајински настројен “, резимирала је Захарова.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Територија Украјине је одавно под спољном контролом ЦИА – Захарова

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *