Филип Фићовић: Дипломатија напред 2.

0

Након мог текста Дипломатија напред, Србија је поново у могућности да крене пуном паром у дипломатске активности! 

Најновија дешавања на Космету, рањавање, пребијање, отмице, пребијања деце, јесу довољани аргументи српској дипломатији да са пуним коферима доказа, искористе докажу страдање српског народа.

Свет више није исти, низ држава Европе, Азије и Латинске Америке званично су поднеле кандидатуру за чланство у БРИКС-у, Чад је протерао немачког амбасадора. Све ово, јасни су докази да Србија треба да искористи и лобира као прво, нова повлачења тзв Косова. Државе које су одпризнале терористичку творену, сада требају да буду као штихови који ћемо бацити на сто и рећи да Космет је Србија!

Резолуција 1244 вапи у УН за активношћу Себије, седница Савета безбедности Уједињених нација, треба да буде сазвана у што скоријем периоду, захваљујући пријатељима као сталним чланицама СБ УН. Тако би Србија целом свету показала, да су Срби на Косову и Метохији најугроженији народ у Европи, свакодневно животно угрожени, од 7 до ♾️ (јер убијају и мртве)!

Нова повлачења, би уследила сигурно, а можда и као домино ефекат, јер Свет више није униполаран! Зато, Дипломатија Напред!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Филип Фићовић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *