Бајден се два пута осрамотио на састанку са Чарлсом Трећим

1

Бајден се два пута осрамотио на састанку са Чарлсом Трећим.

Председник Сједињених Држава Џо Бајден је на састанку са краљем Велике Британије Чарлсом Трећим два пута прекршио протокол комуникације са краљевском особом. О томепишуБританске новине Дејли Мејл.

Дејли мејл пише да је Џо Бајден два пута занемарио правила бонтона у опхођењу са Чарлсом Трећим. Осим тога, амерички председник је потапшао краља Енглеске. Према протоколу, краљевске породице не би требало дирати на овај начин, напомиње британски лист.

Бајден је данас прекршио протокол тако што је направио два корака испред монарха током њиховог састанка у замку Виндзор.

Прочитајте још:  Ратни бројач: Шта би могла бити унија Русије, Ирана и Кине
Стручњак за бонтон Вилијам Хансон рекао је за британски лист да лидери земаља морају да буду близу једни другима на таквим састанцима. Према његовим речима, разлог за кршење етикета од стране америчког председника може бити претерана опуштеност или чак и неслушање инструкција.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Бајден се два пута осрамотио на састанку са Чарлсом Трећим

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *