СИПА терорисала Службени лист Републике Српске

0

(фото:НСПМ)

СИПА терорисала Службени лист Републике Српске.

Припадници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) након што су обавестили Службени гласник РС-а о свом доласку, обавили су све потребне активности у зграде ове институције, потврђено је за Кликс.ба из СИПА-е.

Прочитајте још:  Избори на северу КиМ су срамота Европе
Како је раније наглашено, СИПА је ушла у просторије Службеног гласника РС-а по наредби Тужилаштва Босне и Херцеговине, а за сада из ове институције нису могли потврдити да ли су том приликом изузети одређени документи или су обављени информативни разговори са директором и другим службеницима.

Поводом акције СИПА-е огласили су се и из Тужилаштва БиХ те су потврдили све наведене радње.

“Припадници СИПА-е поступају по налогу и у координацији са тужитељским тимом који ради на предмету”, саопштено је за Кликс.ба из Тужилаштва Босне и Херцеговине.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ердоган нахвалио Алију Изетбеговића: Био је храбар у рату, привржен отац у породици, искрен пријатељ, мудри вођа који је довео своју нацију до независности
Подсетимо, претходног викенда Влада РС-а именовала је на ванредној седници новог в.д. директора Милоша Лукића који је истог дана потписао указе председника РС-а Милорада Додика о непризнавању Уставног суда БиХ и високог представника.

Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *