Мирашева секта подиже споменик провом распопу Антонију на Цетињу

1

Мирашева секта подиже споменик провом распопу Антонију на Цетињу.

Из НВО ЦПЦ, дружине у Црној Гори, која воли да се прерушава и лажно представља су саопштили да се ове године навршава 30 година од обнове тзв. Црногорске православне цркве (ЦПЦ).

Прочитајте још:  Секта крива за смрт девојчице: Нису звали лекара, веровали су да ће да васкрсне
Тим поводом наглашавају да ће подићи гробницу некадашњем „поглавару“ Антонију, па позивају, како наводе, „све Црногорце и Црногорке у Црној Гори и широм света“ да новчано помогну у складу са својим могућностима.

Гробница ће бити подигнута на, истичу из НВО ЦПЦ, „законски проширеном црквеном плацу комплекса цркве Светог Праведног Ивана Црнојевића“ у Ловћенској улици на Цетињу.

Антоније Абрамовић био је од оснивања ове дружине 1993 до своје смрти 1996. године. Тада је Мираш Дедеић још увек глумио Србина.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, Мираш Дедеић, жовијални директор НВО ЦПЦ, у народу познат као скрнавитељ светиња, мишљења је да у синтагми Цариградске патријаршије из 1855. године Црногорска црква је уписана на 9 место аутокефалних цркава као стара, а црква у Књажевини Србији на 14. место као нова црква, како је то констатовао познати српски теолог и канониста др. Никодим Милаш у својој књизи ,,Православно црквено право”.

Дакле, злу не требало, са њима вазда нека комедија…

ИН4С

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Мирашева секта подиже споменик провом распопу Антонију на Цетињу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *