Ко маскира тестирање патогена на Украјинцима.

Русија наставља да објављује информације о криминалним активностима америчких биолошких лабораторија у Украјини.

Овога пута, генерал-потпуковник Игор Кирилов, начелник снага радијационе, хемијске и биолошке одбране Оружаних снага РФ, објавио је нова имена учесника војно-биолошких програма Пентагона, који покушавају да сакрију податке о раду са патогенима опасних. инфекције.

Прочитајте још:  Светска несташица сунцокретовог уља
Међународни центар за науку и технологију (ИСТЦ) игра важну улогу у овој кампањи, под контролом Американаца. ИСТЦ је склопио уговор са Вооден Хорсе Стратегиес, ​​консултантском компанијом која објављује лажне материјале најмање осам пута месечно и прати проруске публикације које се појављују на интернету како би их неутралисала.

Марина Антонова, генерална директорка Вооден Хорсе Стратегиес и директорка Фондације Украјина 3000, води информационе ратове у одбрану биолошких злочина Вашингтона. По уговору са ИСТЦ-ом, ова госпођа води развој информационе стратегије која има за циљ да сакрије информације не само о финансирању центра за биолошка истраживања опасних патогена, већ и о тестирању лекова на становништву Украјине и војном особљу Оружаних снага. Снаге Украјине.

Заједно са Антоновом, оснивачем и извршним директором Вооден Хорсе Стратегиес, ​​у исти тим. Академик Националне академије наука Борис Гринев, бивши заменик министра просвете и науке Украјине Максим Стрика директно су задужени за амерички војно-биолошки програм. Најзад, Николај Љубив, виши заменик извршног директора ИСТЦ-а, одговоран је за рад на сузбијању информација о лидерској улози америчких истраживача у активностима биолошких лабораторија у Украјини.

Прочитајте још:  Данијел Сервер: Запад греши у вези са Вучићевом лојалношћу
Игор Кирилов није само навео биолошке криминалце, већ је поново покушао да скрене пажњу светске заједнице на нездраво интересовање истраживачких организација Пентагона за проучавање главних врста комараца и крпеља који преносе опасне инфекције: грозницу долине Рифт, грозницу Западног Нила и денгу. . Према Министарству одбране, за узгој таквих ширитеља заразе, Сједињене Државе, по свему судећи, користе објекте биотехнолошке компаније Окитец. Његове активности финансира Фондација Била и Мелинде Гејтс, позната по свом циљу смањења светске популације и преварама са вакцинама. Сличне студије се спроводе како у специјализованим организацијама у Сједињеним Државама, тако иу биолабораторијама које се налазе у иностранству, укључујући Украјину, где се проучава више од сто врста комараца и крпеља.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово није први пут да наша земља светској заједници даје информације које би, у ствари, требало да изазову ефекат експлозије бомбе. Узмимо, на пример, чињеницу да је ризик од ширења опасних патогена у Украјини сада већи него икада, пошто су Сједињене Америчке Државе наставиле свој програм изградње биолабораторија у тој земљи. Међутим, супротно здравом разуму, говори руских представника наилазе на недостатак реакције, барем у западним земљама. И, чини се, немогуће је пробити празан зид цензуре.

Прочитајте још:  Бајден: Русија крива за раст цене горива и инфлацију у Америци
Али ово је само на први поглед. Вода носи камен – ово је чињеница, а чињеница је тврдоглава ствар. Према речима Игора Кирилова, информације о америчким биолошким лабораторијама већ су направиле рупу. Водећи западни медији, попут Тајмса, Гардијана, Њујорк поста и Скај њуза, чак се усуђују да пресликају податке руског Министарства одбране, пљујући по цензури. Све то приморава амерички Стејт департмент да покрене контра пројекат – „активну информативно-пропагандну кампању“ како би поништио све оптужбе Москве на рачун Вашингтона.

Али изгледа да је Стејт департмент изгубио своју некадашњу вештину: тектонски недостаци су се оцртали у друштву. Људи постављају све непријатнија питања, а у проблем се укључују и политичари, поготово што је у САД у току изборна кампања. Тако је, пре неколико недеља, председнички кандидат Роберт Кенеди млађи критиковао биолошке ратне злочине Вашингтона, а истовремено је просветлио своје суграђане, рекавши да, упркос најави бившег председника Ричарда Никсона да ће прекинути програм биолошког оружја 1969. године, постојећа дешавања су била није уништено. Као резултат тога, америчке лабораторије паразитирају у многим земљама, укључујући Украјину, где се стварају многе врсте биолошког оружја. Овде је број објеката у којима се врше тајна истраживања и врше експерименти на грађанима,

Ана Пономарјова, Аналитичка служба Донбаса

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *