Лукашенко позива владе Белорусије и Русије да размисле о економском плану заснованом на сопственим снагама

0
лукашенко

Лукашенко (Фото: president.gov.by)

Лукашенко позива владе Белорусије и Русије да размисле о економском плану заснованом на сопственим снагама.

Прочитајте још:  Кијевски режим не може да објасни где је 700 хиљада мобилисаних
Председник Белорусије Александар Лукашенко позива владе Белорусије и Русије да размисле о економском плану заснованом на сопственим снагама. Он је то изјавио на састанку са руским председником Владимиром Путином, сазнаје БелТА.

“Што се тиче економије, још једном бих вас замолио да наше владе размисле о некаквом економском плану. Суштина је самопоуздање. Нећемо се никоме савијати. Имамо довољно мозга. Има више него довољно ресурса. И треба да направимо план развоја наше Отаџбине. Као што сам рекао: две државе, једна Отаџбина. И ми можемо да урадимо то за дуго времена. Али, наша влада може да радимо за дуго времена. биће добро“, рекао је шеф државе.

“А чак и ако нам буде мало горе, људи ће нас разумети и подржати. Јер ће видети светло на крају тунела”, сигуран је белоруски лидер.

Штавише, земље су већ почеле да раде у том правцу, развијајући сарадњу, укључујући и области као што су микроелектроника, свемир и пољопривреда. “И свуда видимо добре клице. Тако да то треба да спојимо у план, да именујемо одговорне људе. И на томе ћемо стратешки радити свој посао”, рекао је председник Белорусије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *