Мариника Тепић оснива организацију за помоћ грађанима против њихове воље

0

POSLANIČKI IMUNITET JOJ KORISTI DA BESRAMNO LAŽE: Marinika Tepić na novom zadatku!

Мариника Тепић оснива организацију за помоћ грађанима против њихове воље.

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић и део опозиције која организује протесте „Србија против насиља“ настављају да инсистирају на раду Анкетног одбора који би спровео истрагу о масакру у ОШ „Владислав Рибникар“.

Прочитајте још:  Орбан ипак искористио вето: Ништа од 50 милијарди евра за Украјину
Иако су родитељи убијене деце тражили да се рад Анкетног одбора прекине, сматрајући га излишним и штетним по већ постојећу истрагу Тужилаштва, Мариника Тепић и део опозиције, готово аланфордовски, траже начин да „помогну“ људима чак и против њихове воље.

Прочитајте још:  Још једна канадска компанија тражи руде у Србији, „Медголд“ истражује налазиште злата и сребра на подручју Пчињског округа
Најпре је формирање Анкетног одбора у Скупштини Србије обележено међусобним сукобом опозиције око тога ко ће се наћи на месту председника овог тела, а потом је, без обзира на молбе родитеља, настављено инсистирање на даљем раду.

Мариника Тепић је отишла толико далеко у одбрани рада Анкетног одбора чији је постала председник, да је родитељима убијене деце који су тражили обуставу рада, поручила да нико нема „тапију“ на бол.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Скупштина Србије обуставила је јуче рад Анкетног одбора, али то није спречило део опозиције да и даље инсистира на наставку деловања чак и противно жељи и молби родитеља.

Мариника Тепић је, након одлуке скупштине, изјавила да треба сачекати до понедељка и „видети како ће се још одвијати ствари“.

Тепићева је, нешто раније, током протеста „Србија против насиља“ чији је један од организатора, изјавила да им је најважнији став родитеља деце из ОШ „Владислав Рибникар“.

Прочитајте још:  Митски бројеви: Мистерија косовске демографије
По свему судећи, у међувремену је дошло до преокрета, па овај део опозиције креће у нову кампању оснивања организација које ће „помагати“ људима хтели они то или не.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *