Геј убица није малтретрао само транвестита Ноу, већ и друге особе са којима је имао односе!

0

Foto: Privatna Arhiva, Printscreen TikTok

Геј убица није малтретрао само транвестита Ноу, већ и друге особе са којима је имао односе, сексуалне фрустрације очигледно нису лечене као такве што и довело до трагедије.

Огњен Д. (33) осумњичени за убиство Ное Миливојев (18) познат је као насилник у полицијским круговима, а према сазнањима “Блица” једно време се лечио и у клиници “Лаза Лазаревић”.

Оперативна сазнања полиције указују да је Огњен Д. који је осумњичен да је брутално убио, а потом исекао делове тела свог транс партнера Ное и бацио их у канте и кесе и киселином покушао да их уништи, пре стравичног злочина малтретирао је особе са којима је био у односу. Пре него што је упознао Ноу са којом је био у вези скоро годину дана, наводно, имао је краткотрајне афере, а користио је и услуге проститутки разних профила.

– Он је сваку особу са којом је био у било каквом односу малтретирао. Имао је озбиљне психичке проблеме и завистан од тога да малтретира . У комуникацији са особама преко телефона се представљао као фин младић, тако да оне нису ни посумњале да ће када доду код њега кући бити брутално малтретиране – каже извор “Блица” упознат са случајем.

Према његовим рецима, Огњен Д. се једно време лечио и у “Лази Лазаревићу”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, Ноа Миливојев, родом из Kовиља, је са Огњеном Д. (33), била у вези нешто мање од годину дана, а кобног 17. јуна када јој се изгубио сваки траг и то у баш када се упутила код њега.

Прочитајте још:  Док трансвестити добијају споменике у Београду, борци који су положили животе за отаџбину не могу

Након 18 дана потраге за несталом, 5. јула је у стану у центру Београда пронађено искасапљено тело Ное Миливојев. У стану је ухапшен и Огњен Д. који је наводно полицајцима признао шта је учинио, али је два дана касније на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду одлучио да се брани ћутањем.

Према наредби о спровођењу истраге сумња се да је неутврђеног дана, у периоду од 17. јуна до 6. јула, у стану у којем пријављено станује у центру Београда, на свиреп и подмукао нацин убио Ноу Миливојев.

– То је урадио тако што је, како се сумња, када је Н.М, са којим је био у емотивној вези, дошао код њега у стан, осумњичени је ушао са њим у вербални и физицки сукоб, те га је највероватније лишио живота дављењем и уз помоћ, највероватније ножа, исекао тело на више делова. Потом је те делове тела распоредио у већу ПВЦ кутију, мање ПВЦ буре, један мањи балон за воду и једну ПВЦ канту у коју је након тога сипао, за сада непознату хемикалију, како би хемијским путем разложио све делове тела покојног, односно сво његово ткиво и кости и на тај начин лакше се ослободио тела и сакрио све трагове – наводи се у саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Мајка Ное Миливојев, потврдила је да је Огњен Д. и раније тукао њену ћерку. – Он је тукао моју Ноу, чупао ју је за косу. А она је била дете које не би мрава згазило. Добро дете, завршила школе, ником никад наудила није – рекла је мајка убијене Ное. Иначе, како је Kурир раније писао, осумњичени Огњен Д. на своје име има чак три фирме, а једна од њих се бави пружањем информатичких услуга.

Прочитајте још:  ПРИВЕДЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО МОНАХА СТЕФАНА: У злочин умешано више од једне особе?

Медији / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *