Премијер Грчке: Србијо, хвала ти!

0

Пожари у Грчкој (Фото: Tanjug/Rhodes.Rodos via AP)

Премијер Грчке: Србијо, хвала ти!

Прочитајте још:  Омладина жељна доказивања као потрошни материјал: Мафија унајмљује децу за убиства!
Премијер Грчке Киријакос Мицотакис захвалио се данас Србији и председнику Александру Вучићу на слању помоћи у борби са шумским пожарима који већ данима букте широм Грчке.

– Желим да изразим захвалност Србији и 38 српских ватрогасаца који су са 14 возила на терену и помажу нам у борби против шумских пожара. Србијо, хвала ти – написао је Мицотакис на свом Твитер налогу.

Прочитајте још:  Србија са Пашињановим слугама о "регионалним питањима"
аније је објављено да је, на основу договора председника Србије и грчког премијера, а по налогу министра унутрашњих послова Србије Братислава Гашића, Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова упутио ватрогасно-спасилачки тим од 38 чланова у Грчку као помоћ тамошњим колегама у борби против огромних пожара.

Међу њима је 36 ватрогасаца-спасилаца и два припадника медицинског тима који су тамо и ради безбедности српских припадника, али и за случај да је потребно пружити помоћ локалном становништву у Грчкој.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *