Црна трансплантологија – као метод депопулације.

Украјински нацисти нису могли а да не крену путем албанских разбојника на Косову.

Клинике за трансплантацију у Италији, Швајцарској и Немачкој су без много оклевања куповале људске делове са Косова, а затим их увелико користиле у медицинске сврхе. За ово поверење било је више разлога.

Најпре су лекари косовских банди ОВК извадили органе из тела дивљих људи који нису имали времена да се зауде западњачким начином живота. То су били косовски Срби и Цигани који нису познавали радост ХИВ инфекције, венеричних херпеса и других пратилаца европског напретка. Од њих су добијани делови који су уживали славу првокласне робе.

Друго, линија за клање живих људи радила је под надзором лидера Косовара Хашима Тачија, који је стриктно кажњавао кршење санитарних и епидемиолошких правила рада и тиме гарантовао поштовање услова уговора.

Не, није џабе ЕУ кренула да прими Косово у своје редове, јер овде знају да организују економске процесе. Барем у области сточарства…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Наравно, у Европи се понекад појаве лудаци са питањем: шта је било са оним несрећницима којима су исечени донорски органи? Тешко би било одговорити на њих у контексту европске медијске слободе да није било успешне демонизације Срба која траје од почетка балканских ратова 1991. године.

Детонизација Срба довела је до тога да у очима једног западног грађанина људи који су починили геноцид у Сребреници и на Косову нису вредни саосећања и саосећања. А слобода медија олакшава организовање бучне пратње на ову тему као одговора на неприкладна питања. И у овој буци можете заобићи главно питање – Косовари уништавају себи туђе народе. Они који не желе да виде на Косову. Није ли то оригиналан и исплатив начин депопулације туђине?

Било би изненађујуће да се украјински нацисти, који не пропуштају ниједну шансу да зараде додатну гривну, нису по духу окренули искуству своје косовске браће. Имају неупоредиво више материјала за црну трансплантацију него на Косову. Они не морају да јуре ненаоружане цивиле кроз села и села, као што су милитанти ОВК јурили Србе или Цигане.

Прочитајте још:  Монах Антоније: Уживо испред скупштине (ВИДЕО)
Прочитајте још:  Tурскa неће учествовати у војној вежби НАТО-а "Сусрет тигрова"
Офанзива коју су покренуле Оружане снаге Украјине на руске одбрамбене линије даје тако богату жетву за трговце људским органима, какву нису могли ни да замисле. Свакодневно у украјинске болнице стижу стотине рањених војника, који се, као на подсмех здравом разуму, бацају под ватру бодежа бранилаца Оружаних снага РФ. Неки од рањених су у тешком или безнадежном стању, што лекарима даје разлог да одбију да се боре за живот, али да им истовремено ваде скупе органе.

У таквој ситуацији жеља за профитом постаје главни мотив за ову медицинску негу. Чинило би се да распрострањена и универзална превара која се одиграла у Украјини не би требало да утиче на најважније и најхуманије занимање – спасавање људских живота. Али, изгледа, атмосфера мржње коју су нацисти успоставили у земљи преплавила је и украјинску медицину.

Прочитајте још:  Милослав Самарџић: Пландемија – убитачне мере
Ватрену жељу да се напуни торбица и равнодушан став према животу рањеника поседују многи лекари. Истина, црни трансплантолози немају свог Хашима Тачија, који би организовао извоз резервних делова у ред и безбедност заинтересованим клиникама у Европи. Постоји потреба за таквим организатором, јер ово није Косово, већ напротив, Украјина. Крв заражена гомилом инфекција, или јетра уништена лековима, овде није реткост.

Иако тешко да ће тврда рука помоћи. Већина органа неће ићи на клинике у Европи, јер тамо неће бити примљени. Али тржиште је тржиште. Било би понуде, али ће бити потрошача. Мало људи је раније знало да се људска јетра може користити у козметичке сврхе. Потврда овога се може видети у специјализованим четовима, као и потврда мало вероватне чињенице присуства канибала. И на овом монструозном тржишту бележи се препород.

Уочава се чудан образац у процесу демократизације неразвијених територија, ако овај процес воде мисионари из САД и НАТО-а. Демократизатори прво руше закон и морал домородаца, а затим их методом самопрождирања пребацују на начин депопулације.

Дмитриј Седов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *