Домољуб Вуксановић прославља „Олују“: Свим Хрватицама и Хрватима срдачно честитам „Дан побједе и Дан хрватских бранитеља“

0

(фото:ИН4С)

Домољуб Вуксановић прославља „Олују“: Свим Хрватицама и Хрватима срдачно честитам „Дан побједе и Дан хрватских бранитеља“.

Прочитајте још:  Филм "Олуја": Боли их истина зато хоће Србима да запуше уста
Предсједник Хрватске грађанске иницијативе, доказани србомрзац, домољуб Адријан Вуксановић честитао је „Дан побједе и домовинске захвалности Републике Хрватске“, казавши да је хрватски народ данас повлашћен јер живи оно што су многи сањали, за што су патили и крварили.

„Свим Хрватицама и Хрватима и држављанкама те државном водству у име Хрватске грађанске иницијативе и своје особно, срдачно честитам Дан побједе и домовинске захвалности и Дан хрватских бранитеља.

Вишестољетна чежња многих генерација које су чувале државотворну идеју нашла је, предвођена првим хрватским предсједником др. Фрањом Туђманом, испуњење у нашем времену. Због тога смо повлаштени, јер живимо оно што су многи сањали и за што су патили и крварили. Нека данашњи благдан побједе у оствареној слободи, буде надахнуће свакоме од нас у настојањима за боље и праведније друштво. Будимо поносни и снагом духа и преданим домољубљем оснажимо вриједности слободе и заједништва, будимо радосни јер данас је Република Хрватска јака и просперитетна земља са снажним међународним дигнитетом и утјецајем.
Још једном честитам свима којима је Хрватска на срцу!“, стоји у честитци Вуксановића.

ИН4С

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *