Медведев: Украјинске камиказе у западним тенковима неће видети ништа од америчких милијарди

0
медведев, путина

Дмитриј Медведев (Фото: EPA-EFE/YULIA ZYRYANOVA)

Просвећени свет је поново уздрхтао када је сазнао за издвајање десетина бесмислених милијарди долара за зомбије из “земље 404”, написао је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев на Телеграму.

“Камиказе у запаљеним западним тенковима неће видети овај новац. Неће видети ништа осим смрти. Али ово је веома важан новац за геронтократску елиту из Демократске странке САД и њене слуге у ЕУ”, навео је Медведев алудирајући на недавне најаве из Америке да ће издвојити додатних 24 милијарди долара за помоћ Кијеву.

Како је оценио некадашњи председник Русије, мит о “великој контраофанзиви” подржава мит о “великој економији долара”.

“Људима који пате у рововима подељене земље заиста је потребна само предаја, што би можда отворило пут миру. Али ни Вашингтон ни Кијев не желе мир”, написао је Медведев и додао да САД желе неподељену власт и зарад ње не штеди крваве украјинске жртве.

Он је истакао да “месни комбинат” контраофанзиве ради без престанка, шаљући хиљаде несрећних људи на клање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Али његов рад више неће помоћи кијевском режиму, који је ушао у фазу постхумног пропадања”, закључио је Медведев.

Подсећамо, амерички председник Џозеф Бајден затражио је данас од Конгреса да одобри више од 40 милијарди долара за додатну потрошњу, укључујући 24 милијарде долара за помоћ Украјини и друге међународне потребе, преноси Танјуг.

Бајден је затражио четири милијарде долара за јачање безбедности америчких граница и 12 милијарди долара за фондове помоћ у природним катастрофама.

Ако дође до одобрења, то ће укључити и 3,3 милијарде долара за проширење развојних и инфраструктурних зајмова Светске банке земљама у развоју и, како је наведено, обезбеђивање ”кредибилне алтернативе кинеским присилним и неодрживим позајмицама и инфраструктурним пројектима”, преноси Ројтерс.

Прочитајте још:  Словенска академија наука и уметности: Геј парада у Србији вређа православне народе!

РТ

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *