БИВШИ ДИРЕКТОР ЦИА: Треба да их убијамо “прикривено”! (ВИДЕО)

0

Морел (Фото: Скриншот)

Мајк Морел, бивши директор ЦИА, гостућујући у емисији код Чарлија Роуза, изјавио је готово невероватне ствари говорећи о свом мишљењу грађења односа наспрам лидерских земаља и народа света.

“Руси треба да плате цену, Иранци треба да плате цену у Сирији.”, почео је своје излагање Морел.

“Платиће цену тако што ћемо убијати Русе и Иранце!?”, упитао је водитељ, на шта је Морел одговорио потврдно.

“Да, прикривено!”, каже Морел.

“Нећемо устати у Пентагону и рећи да смо ми то урадили, али ћемо се потрудити да у Москви и Техерану добро знају да смо то ми.”, најхладнокрвније је рекао Морел.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Хоћу да идем на све оно што Асад сматра својом личном базом моћи. Хоћу да уплашим Асада, да идем на његову личну председничку стражу, хоћу да бомбардујем његове канцеларије у сред ноћи!”, каже Морел, а водитељ га је онда подсетио да се то већ десило пре две године, када је брат Асадове супруге страдао.

Морел је само климнуо главом и наставио да говори како “хоће да уништи Асадове председничке авионе, председничке хеликоптере, хоћу да зна да хоћемо да идемо на њега”.

“Не заговарам његово убиство, али треба да зна да идемо на уништење онога што он сматра својом личном базом моћи.”, каже Морел, истичући да жели тако да направи притисак и на Асада, и на Иранце, и на Русе како би их натерао на дипломатска решења.

Прочитајте још:  У оквиру пројекта „трећи светски рат са Русијом“: САД испоручују Украјини тенкове дизајниране за борбу против Русије

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *