ПРЕТИО ДА ЋЕ УБИТИ ДЕВОЈКУ ПА СЕБЕ Окончана драма у Новом Саду, реаговали специјалци и УКП

0

(фото:РТС/Принтскрин)

ПРЕТИО ДА ЋЕ УБИТИ ДЕВОЈКУ ПА СЕБЕ Окончана драма у Новом Саду, реаговали специјалци и УКП.

Припадници Министарства унутрашњих послова, УКП, Службе за сузбијање криминала, Специјалне антитерористичке јединице, Преговарачког тима и ПУ Нови Сад, ухапсили су брзом и ефикасном акцијом Д. Ж. (20)

Он се терети да је данас из једног стана у центру Новог Сада наоружан упућивао претње бившој девојци да ће убити њу, па себе.

Прочитајте још:  Двоцифрена инфлација у Србији и пад животног стандарда
Он је, како се сумња, најпре од оца који је полицијски службеник из породичне куће украо службени пиштољ са мецима, опасач и лисице, што је отац одмах и пријавио.

Осумњичени је потом отишао у изнајмљени стан одакле је претио смрћу двадесетједногодишњој девојци, а такође и да ће пуцати на полицију уколико покушају да га ухапсе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Одмах по пријави, припадници МУП-а су девојку којој је претио и њену породицу склонили на безбедно место.

Прочитајте још:  Хрвоје Класић: Припадници хрватског народа били међу најагилнијим и најсуровијим спроводиоцима расистичких и геноцидних политика током Другог светског рата у Европи
Ефикасном акцијом полицијских службеника Д. Ж. је брзо лоциран, разоружан и ухапшен, а у овој акцији повређених није било.

Због постојања основа сумње да је извршио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, крађа и угрожавање сигурности, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Ало рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *