Огласило се Министарство одбране БиХ о нападу на српског војника у касарни у Пазарићу

0

Огласило се Министарство одбране БиХ о нападу на српског војника у касарни у Пазарићу.

Прочитајте још:  Додик: Ако Шмит покуша да се умеша у изборни процес, РС ће донети свој изборни закон
Кандидат М.Ђ. на војничкој обуци у Центру за основну обуку Оружаних снага БиХ у касарни у Пазарићу починио је тежу повреду војне дисциплине, због чега је обустављен поступак његовог пријема и донесено рјешење о прекиду основне војне обуке, саопштено је из Министарства одбране.

Оружане снаге БиХ су након ванредног догађаја на основној војничкој обуци у касарни у Пазарићу предузеле неопходне мјере за утврђивање релевантних чињеница и одговорности актера предметног догађаја.

У саопштењу је истакнуто да Оружане снаге БиХ настављају да инсистирају на поштовању Закона о служби, Етичког кодекса понашања и осталих законских регулатива и прописаних процедура свих припадника система одбране, истичући да ће сваку повреду истих строго санкционисати.

Медији су јуче објавили да је у касарни у Пазарићу, у Центру за обуку, кандидат за Оружане снаге бошњачке националности напао ножем кандидата српске националности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Катера Њуз

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *