Нове оставке Срба у полицији на северу Косова и Метохије

0

Шиптарски терористи преточени у некакву параполицију албанских сепаратистичких структура (Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Нове оставке Срба у полицији на северу Косова и Метохије.

Прочитајте још:  Милановић о Додику: Таквог Србина желим за суседа
Нове оставке полицајаца српске националности на северу Косова и Метохије потврђене су данас, одмах после изјава америчког амбасадора у Приштини Џефрија Ховенијера и шефа Еулекса Ђованија Пјероа Барбана који су саопштили да су забринути због оставки тројице новорегрутованих српских полицајаца и да помно прате дешавања.
Медији који извештавају на албанском језику преносе данас да су седморица полицајаца напустила такозвану косовску полицију само неколико дана након што су почели да раде у српским општинама на северу Косова и Метохије.
Како наводе, четворица полицајаца су оставке дали у Лепосавићу, двојица у Звечану и један у Северној Митровици.
Прочитајте још:  Аудио књиге: Владимир Димитријевић: Окултна литература за децу: Покемони
Срби који су радили у косовској полицији су почетком новембра прошле године напустили полицију а исто су учинили и судије, тужиоци и административно особље које је радило при тзв. косовским институцијама чиме су Срби напустили све косовске институције на северу покрајине.
Након тога у више наврата расписани су конкурси за пријем Срба у косовску полицију али је одзив био изузетно низак. Почетком августа поново је један део новорегрутованих Срба почео да ради у косовској полицији.
Теодор Атанасијевић/Спутњик
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=DxzaanBkN8g

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *