ЕКСКЛУЗИВНО из НВО ЦПЦ: „Епископ“ Борис је имао односе са женом, а има и хомосексуалне и бисексуалне склоности (ДИО ПРВИ)

0

ЕКСКЛУЗИВНО из НВО ЦПЦ: „Епископ“ Борис је имао односе са женом, а има и хомосексуалне и бисексуалне склоности.

Ових дана свједочимо очекиваном циркусу у једној песудо организацији, НВО ЦПЦ на чијем челу је распоп Мираш Дедеић. Познати по томе, што дјелују тако што се лажно представљају као свештеници и маскирају у исте, ова НВО се суочава са великим проблемима.

Прочитајте још:  Мираш поново „лудује“ и „ложи“ комите: Уздизање Светог Саве изазива саблазан код хришћана!
Наиме, наша редакција је дошла у посјед документа ове НВО ЦПЦ, под називом „Бојан Бојовић између истине и лажи“, а односи се на њиховог тзв. „владику никшићког“ Бориса.

У том документу на више страница, који потписује сам Мираш а у сусрет најављеног „збора“ на Белведеру 3. септембра, на којем се према ријечима Мираша и њему вјерних, очекује „свгравање Митрополита“, описан је „рад“ „владике“, и изнијете чињенице, које заслужују рад истражних органа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С ће вам у наставцима предочити шта пише у овом документу.

Прочитајте још:  Америчке демократе: "Биолошки мушкарци у женском спорту су нормални"
На првој страници, између осталог се каже, да „владика Борис“ како је написано:

„Живи у свијету прерушених илузија и болесних амбиција. Умислио да је Митрополит у ЦПЦ умјесто живог и здравог митрополита Михаила. Шта би било, да је умислио да је предсједник Црне Горе, кад је спреман да сахрани живог Митрополита. Заборавио је на свијетлу и слободарску традицију и херојску историју ЦПЦ и њен узвишени морални кодекс. Кренуо у урушавање ових врлина не бирајући средства да стигне до циља.“

Након овог помало комичног описа НВО ЦПЦ, и напада од „владике Бориса“, у документу се креће са конкретнијим оптужбама на рачун „могућег будућег Мираша“.

Прочитајте још:  Наставља се свађа међу расколницима: За распопа Бориса Мираш стар и немоћан
Пише, да је Борис кренуо широку кампању са „властитим истомишљеницима из земље и са стране како би дошао на митрополитску столицу бесправно, безакоњем, неканонски и антиуставно“.

„То доказују многобројне кривичне пријаве, и обимни доказни материјал о коме ће бити више ријечи у овом документу“, пише на првој страници.

Такође, наводи се да Борис је у ЦПЦ дошао само са завршеном Основном школом, те да није испуњавао критеријуме уписа у Средњу, коју је на Цетињу уписао ванредно. Даље се наводи да је код Мираша дошао у пратњи родитеља као члан црквеног хора Српске православне цркве.

Докази о неморалном животу свештеника и „викарног епископа“ Бориса:

  1. Запис о свештенику Бојану и његовим односима са извјесном женском особом у Љетњиковцу краља Николе у Никшићу
  2. Комплет од 12 записа о настраним склоностима „викарног епископа“ Бориса (бисексуализам, хомосексуализам) (записи – писмене изјаве од 5. априла 2020)

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *