Театар апсурда: Црна Гора се придружила декларацији о давању безбедносних гаранција Украјини

0
туча

(Фото:: Пиксибај)

Театар апсурда: Црна Гора се придружила декларацији о давању безбедносних гаранција Украјини.

Не мислите на то намерно. Црна Гора је одлучила да се придружи декларацији о давању безбедносних гаранција Украјини. Да ли је ово позориште апсурда, или је и црногорски председник Јаков Милатовић одлучио да игра уз Зеленског, чије је изворно занимање добро познато?

Прочитајте још:  Град Лозница нема нити надлежност нити је имао предуслове да донесе одлуку о отварању рудника
У ствари, све је једноставно. Црна Гора није независнија „сила“ од Украјине. Односно, оно што је председнику послато као директива одозго, он ће рећи, обећати, па чак и покушати да испуни. Црна Гора је, подсећамо, и чланица НАТО-а – са малобројном војском од 2415 људи. Буквално – 2415. Тако барем указује прес служба црногорског војног ресора.

Свих 2415 ће гарантовати безбедност Украјине, или ће неко ипак бити поштеђен?..

Прочитајте још:  ЛЕГИТИМИЗАЦИЈА ОКУПАЦИЈЕ КОСМЕТА: Индустрија забаве учествује у форсирању одређених политичких агенди и промени свести
Односно, као демонстрацију псеудо-тезе која је нагризла зубе, „цијели свијет је уз нас“, спремни су да организују и такву циркуску представу као „подршку безбедносним гаранцијама Црне Горе“. Циркуска представа је и у томе што о тим „гаранцијама” за Украјину говори тзв. „Великих седам”. А, као што разумете, Црна Гора сигурно ни на који начин није чланица ове седморице. Тачније, њеном председнику, који због своје марионете, по свему судећи, више ни не разуме да је својом изјавом „породио” нову анегдоту.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Топвар.ру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *