„Данас се европске вредности бране крвљу!“: Наставља се карневал русофобије и неваспитања!

0

(фото:ИН4С)

„Данас се европске вриједности бране крвљу!“: Наставља се карневал русофобије и неваспитања!

Русофобични карневал у режији Володимирове монтенегринске пастве, одржаће се и вечерас на Цетињу.

„Херојски отпор Украјинки и Украјинаца спријечио је империјалистичке и неоцаристичке намјере Путинове Русије да насилним и војним путем мијења поредак у свијету, покушајем насилног мијењања граница Европе“, поручују организатори ове параде кича и неваспитања.

Прочитајте још:  Амерички медији признају: САД су започеле изградњу био-лабораторија у Украјини још за време Обаминог режима!
Наравно, као и сваки памфлет, садржане су поруке својствене, као што смо истакли, искључиво тоталитарној свијести.

„Слободарство украјинских грађана и њихова неустрашива борба против новофашизма, русизма, у којем за другога и другачијега нема мјеста, истовремено, поручују организатори, представља и борбу против система који себе пропагира као алтернативу наводним „трулим“ демократским вриједностима. Борба у Украјини поред борбе за слободу Украјине представља и борбу против аутократских и деспотских владавина у свијету које пропагирају Русија и њене сљедбенице као „нови“ правац у којем свијет треба да се креће. Зато је одбрана Украјине нераскидиво везана за одбрану европских вриједности, владавине права и слободе изграђених у Европи и свијету након Другог свјетског рата“, наводе организатори и позивају да се дође на Дворски трг у 19 часова, уз поруку да Украјинци слободу данас плаћају крвљу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Феномени.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *