Стрелков оптужио војни врх Русије за Пригожинову смрт: Он је био и мој лични и непријатељ Русије, али требало му је судити

0

Стрелков (Фото: РИА)

Коментар Стрелков И.И. о смрти Пригожина (текст је пренет преко адвоката Корољова):

Верујем да је вероватна умешаност председника мала, отприлике на нивоу вероватноће катастрофе коју је проузроковао човек. Вероватноћа терористичког акта Украјине или Запада је још мања.

Овде се може говорити о „чишћењу кључних сведока“, о чему се у медијима није чула ни реч. Могућа је, али мало вероватна, и лична освета високих војних официра.

Не могу рећи да сам узнемирен, јер Пригожин није био само мој непријатељ лично, већ и, углавном, непријатељ Русије. А његова опасност је и даље била велика.

Истовремено, ово што се догодило не може код мене изазвати никакву позитивну реакцију, јер је то још један доказ даљег продубљивања немира у Русији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пригожину је требало судити, а не елиминисати, сада неће моћи да сведочи. Враћају се полетне деведесете, а ово је веома опасно и бременито.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *