Шта кажу видовњаци и пророци: НЕСТАЈЕ СВЕТ КАКАВ ЗНАМО, УКРАЈИНА ЋЕ НЕСТАТИ, РУСИЈУ ЧЕКА СВЕТЛО А АМЕРИКУ ТАМА!

0
русија

Нестаје свет какав познајемо, Русија ће се проширити и победити а Америку чека оно што је сама закувала – вечна тама, таква су предвиђања видовњака широм света, пише Лајф.

Казахстанка Ванга Вера Висич период, који је, према њеним речима, почео пре три године, назвала је прелазним роком. У блиској будућности, САД чека заоштравање унутрашње ситуације, ускоро ће страдати неколико северних држава. У Европи је обећавала неуспешне политичке одлуке које ће изазвати озбиљне немире међу становништвом. Истовремено, она је предвидела и тешка времена за Русију, али ће после тога уследити проширење граница Руске Федерације. Такође, и Украјина и Казахстан биће део наше земље, уверавао је видовњак.

Осим видовњака, о консолидацији држава говоре и прогностичари. Футуролог и писац Сергеј Переслегин сматра да се свет приближава сценарију „1984“, наводи књигу Џорџа Орвела са три макрорегиона-државе – Источна Азија, Евроазија и Океанија – затворене технолошки, економски и научно. То су земље које стално ратују једна са другом. Ако САД и Кина сада претендују на улогу прве две, онда су следећи актери у процесу Велика Британија, која има користи од турских пројеката попут Великог Турана, и Русија.

Истовремено, руски економски и технолошки макрорегион хипотетички може укључивати пост-Украјину, Белорусију, Казахстан, „ вероватно Киргистан, Таџикистан и Узбекистан, са врло великом вероватноћом Иран“, каже филозоф, не искључујући Авганистан. Много тога зависи од научне интелигенције, која је сада одсечена од западног система науке и пред избором даљих акција. „Будућност руског пројекта зависи од тога да ли ће она заузети било какав став“, сматра Переслегин. Према футурологу, ми учествујемо у сукобу, који је, у ствари, борба за слику будућности. ” Ушли смо у ову кризу да бисмо је превазишли, а не да бисмо се вратили . ”

Прочитајте још:  Српски град са чак 17 мостова: Нема ниједну реку, а може се похвалити мостовима старим и до два века!

Крај НВО

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Индијски прогностичар Пунит Нахата сматра да ће догађаји из 2023. године снажно утицати на 2024. када је заустављена интензивна фаза сукоба у Украјини. СВО ће, према његовим прогнозама, завршити следећег пролећа. После тога, наредних 15 година Русија ће се активно развијати, спорови са другим државама ће се завршити нагодбом. Астролог верује да ће овај период бити „златна етапа” за нашу земљу и створити темеље за даљи просперитет.

Други индијски медиј, Арчена Нагабушанам, упозорио је Русе да „не треба да се плашимо, јер ће све што се деси у блиској будућности користити земљи“. Русија ће морати да се избори за своју независност и она ће покренути процес који ће захватити цео свет.

Хемичар и научник Григориј Кваша предвидео је почетак војног сукоба 2022. године. Завршиће се тек 2025. године, сматра научник, који је створио сопствени метод поделе историје на историјске циклусе. А од 2029. године, сматра Кваша, Русија ће писати законе по којима ће живети цео свет.

Светски сукоб и низ катастрофа

До 2047. године Европу ће захватити серија јаких земљотреса, а Америку чекају поплаве, предвидео је Евенкијски шаман Савеј. Обећао је да ће годину дана након његове смрти почети сукоб у Украјини, да ће погинути много цивила. За два – Европа ће задрхтати од најезде избеглица, толико ће их изаћи на улице да неће имати где да прође аутомобил.

Глобални сукоб може уследити само три деценије након завршетка Новог светског поретка. Као резултат природних катастрофа, планету чекају промене, а то ће утицати на економију и друштвени живот држава. Незадовољне оваквим резултатима, земље ће у будућности покушати да покрену светски рат, сигуран је индијски видовњак Арчена.

Прочитајте још:  Руски сенатор: Да нема руске претње, НАТО би се могао бавити једино промоцијом ЛГБТ права

Бурјатски шаман Барнакхше Балтакханов, који је својевремено предвидео пад Руске империје, распад СССР-а, развој технологија у аутомобилској индустрији, напустио је овај свет 1924. године. Он је обећао да ће у 21. веку људи бити сведоци катастрофа које ће довести до тога да ће на Земљи вода бити цењена више од злата. Ватрени торнада ће беснети на површини планете. Касније ће научници научити да их предвиде. Тада ће се открити тајна временског померања, чије ће се убрзање дешавати до одређене транзиције Земље.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *