Глас народа: Група “Одбрана изборне воље” најављује протесте!

0

Глас народа: Група “Одбрана изборне воље” најављује протесте!

На Вибер каналу данас поподне формирана је група “Одбрана изборне воље” у којој се окупљају грађани незадовољни најављеним формирањем Владе у којој би окосницу чиниле марионете Мила Ђукановића.

Прочитајте још:  ЗБОГ ПЈЕСМЕ У ЗАТВОР? На пет мјесеци осуђени Ристо Лечић и Славко Алексић
У групи је, према порукама организатора, забрањено промовисање било каквих страначких интереса и партијско сврставање. Једини циљ је, како наводи један од покретача, да се народ окупи у циљу одбране изборне воље исказане на последњим парламентарним изборима, када је огромна већина грађана гласала против Мила Ђукановића и политике ДПС-а и “сателита” иза којих стоји тродеценијска похара Црне Горе.

“Ми бранимо изборну вољу, да је Спајић уочи избора рекао да ће формирати владу са Миловим марионетама, не би прешао цензус. Не можемо да да се помиримо са новим покушајем изборне диверзије под “лажном заставом” – уђу као антиДПС-овци а изађу као чувари Милових интереса и ОКГ бившег режима. Народ ће овог пута устати да брани основно демократско право – да политика власти одговара подршци коју је за то добила од народа”, каже за Глас народа један од покретача инцијативе оличене у имену групе “Одбрана изборне воље”.

ИН4С

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *