Сам у Хрватској – пар из Немачке заборавио сина на паркингу и наставио путовање

0
климатски активисти

климатски активисти

Брачни пар из Немачке случајно је оставио свога сина тинејџера на паркингу поред аутопута код Славонског Брода у Хрватској и наставио путовање. Након интервенције полиције, породица се вратила по тинејџера.

Тинејџер је заборавио свој мобилни телефон у аутомобилу у којем су били његови родитељи и брат, а њихове бројеве није знао напамет, преноси портал Index.hr.

Бродско-посавска полицијска управа потврдила је да је добила дојаву о тинејџеру из Немачке, кога су родитељи случајно заборавили на паркингу аутопута А3 код Славонског Брода и наставили путовање без њега.

Аутомобилом немачких регистарски таблица је управљао 51-годишњи отац, док су се у возилу налазили старији брат и мајка, који су спавали.

Отац је изашао из возила на паркингу и потом се вратио у аутомобил, али није приметио да је изашао и његов млађи син.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Полицијски службеници су о овом случају одмах обавестили друге полицијске управе како би се што пре лоцирала породица остављеног тинејџера. Полицајци су му помогли и превезли га у станицу где су путем друштвених мрежа ступили у контакт са његовом породицом”, саопштено је из полиције.

Након успешне комуникације полицијских службеника с оцем, који је у близини Лужана схватио да млађи син није у аутомобилу, породица се вратила по тинејџера.

iNDEH.HR

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *