курти, сану

Аљбин Курти www.globallookpress.com © Andreas Gora

Сценарио “Аљбина Куртија” је инспирисан најврућим кругом пакла.  У његовој политици и целивитом постојању, Курти ни једног момента није показао емоцију или реакцију по којој би га бар мало сврстали у човека са душом.

Нажалост, таква особа, без гриже савести прекраја Српску земљу. Човек који се Бога не боји, обрушио се на земљу која је продужена рука Бога.

Зар не зна да тамо на Светој земљи не важе правила човека, ни ђавола. Само Божија правила  и Божија реч ветром се шире по Коссету. Али ни мироточења свих светих, “Куртију” нису довољна да схвати да оно што чини је грех. Грех који се окајати не може. Судити му на земљи, њему не улива трунку страха ни покајања за сценарио који пише. Суд на небу, судиће нам свима. Главу по главу, пасус по пасус сваке сцене коју смо написали. И њему и свима нама.

Косово и Метохија је управо то.

Нит која повезује земљу и небо. Свако слово написано на Космету мора бити пажљиво одабрано у име Божије. У супротном,  кроз ту нит на небо ће стићи доказ да смо без Бога чинили.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Курти”, за небеску нит везао си оно што није по имену Божијем. Република Косово је прва сцена твог читавог дела.

И запамтите, Курти сви они који су одлучили да у свом животу кроје управо овакав сценарио. Они исти који палише цркве и манастире, отвараше дечије гробове да би их раскомадали, сви су они Курти!

Филип Фићовић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *